Anmeldelse af Apotekets lækre parfumefri serie for hele familien

Apoteket laver rigtig mange lækre produkter, og de har lavet en “Beige hudplejeserie uden parfume” som 3 gravide har fået lov til at teste Apotekets bodyscrub uden parfumeApotekets hårshampoo og Apotekets bodycreme uden parfume. I kan her læse hvad de 3 gravide synes om serien. 


Jeannie  er 28 år og bor sammen med sin mand på Vesterbro, hvor de lige er blevet førstegangsforældre til en lille pige. Til daglig arbejder Jeannie som folkeskolelærer, når hun ikke er på barsel.

Jeannie går op i at hjemmet har et godt indeklima og ikke er fyldt med alt for mange unødvendige kemikalier, især nu hvor der er kommet en lille en.
Hun bruger meget tid på sin familie og generelt at passe hjemmet når hun ikke arbejder. Nyder vesterbrolivet som har så mange fede ting at byde på hele tiden.

Min højgravide mave kunne ikke klare mere vinter til sidst, så det var dejligt at modtage nogle nye produkter som skulle testes på den tørre vinterhud.

Jeg går meget op i at der ikke er en masse unødvendige ingredienser i de produkter jeg putter på min krop, især nu hvor jeg er gravid og samtidig, fordi jeg er blevet allergisk overfor det konserveringsmiddel kaldet MI. – derfor er jeg ekstra påpasselig. Man er ikke i tvivl om deres gode indhold, da både miljømærket og Astma-allergi mærket, var tydelige udenpå produkternes front.

Apotekets hudplejeserie

Udseende:

Det første der falder mig ind når jeg ser på produkterne, er det naturlige med jordfarver som er anvendt. Jeg blev faktisk glad for at det var helt sterilt hvidt, som man måske kunne forvente af produkter fra apoteket og som ikke indeholder unødvendige ingredienser. Jeg synes den er så fin, at jeg hurtigt valgte at have den store bøtte bodycreme stående ved siden af vasken, så den kunne bruges hver dag, morgen og aften og som håndcreme.

Konsistens:

Bodycremens lette konsistens gør netop, at den kan anvendes som håndcreme fordi den trænger hurtigt ind i huden og giver en dejlig blød og lugtfri hud uden diverse parfumedufte. Dejlig neutral.

Selv min mand som hader cremer og alt hvad der fedter, (måske de fleste mænd bare har det sådan), kom han ind og roste cremen, fordi han ikke skulle kæmpe med at være fedtet i alt for lang tid bagefter.

Det eneste er at den bliver kaldt en creme, da mere minder om en lotion, men jeg blev kun glædeligt overrasket, da det viste sig at være mindre fedtet end en rigtig creme.

   

Jeg er helt vild med bodyscrubs, så jeg skyndte mig straks at prøve den, fordi jeg føler mig ekstra ren når jeg anvender bodyscrubs. Det var med ingen undtagelse at jeg kunne tilføje apotekets bodyscrub på min liste over dejlige bodyscrubs. Den har nogle dejlige små korn som sliber din hud helt blød og det var en perfekt afslutning, da bodycremen kom på huden lige efter badet. Resultatet blev en silkeblød hud med god samvittighed for både miljøet og min hud.

Hårshampooen er også helt mild og uden duftstoffer, hvilket jo er rigtig godt, men da jeg godt kan lide at mit hår dufter lækkert når jeg har været i bad bliver det ikke en favorit for mig. Mit hår føles dog dejlig blødt og rent da jeg kommer ud fra badet og skulle kun nøjes med at sprøjte en lille smule balsamspray i håret efterfølgende, for at kunne redde mit hår ud.

Igen fik min mand også anvendt den, da han bare bruger hvad der står i badet. – og hans voks i håret blev helt fint vasket ud, så kunne forestille mig, at vi alle i familien får den brugt. Igen vasker man i hvert fald hår med god samvittighed og den tanke kan jeg også godt lide.

Den samlede vurdering af de tre produkter ender ud med at få 10 ud 10, da jeg er utrolig tilfreds og der er virkelig mange produkter inden for serien, som man kan købe efter forskellige behov og som er god for både hud og miljø. Win-win.

Lækker serie for hele familien.


Mette har her, gennem MamaWise, fået muligheden for at teste rene, uparfumerede og allergivenlige produkter fra Apotekets. Jeg har testet følgende 3 produkter under den sidste del af min graviditet, samt efter fødsel.

Apotekets hårshampoo;

Jeg var lidt skeptisk inden jeg prøvede shampooen. Mest fordi jeg skulle prøve shampooen uden efterfølgende brug af conditioner. Mit tørre graviditetshår ville helt sikkert ikke kunne kureres med denne shampoo, og slet ikke uden brug af balsam, tænkte jeg. Jeg vil sige at shampooen gør det godt. Jeg har brugt den hver gang uden efterfølgende brug af balsam, og jeg synes faktisk at den er forbløffende god. Den tilfører håret glans og fugt, som ses tydeligst i min mørke udgroning. At den ikke helt kan kurere de tørre lyst-farvede lokker, kan man ikke bebrejde.

Shampooen er drøj i brug, og har en behagelig neutral duft. Samlet set synes jeg at shampooen er et godt produkt. Jeg kunne dog ønske mig at den styrkede og fugtede hovedbunden lidt mere.

Apotekets bodyscrub;

Denne bodyscrub føles virkelig skøn på den store gravide mave og resten af kroppen. Scrubben har en god struktur med små bambuskorn. Den er let at fordele, og der kræves ikke en stor mængde, idet bodyscrub’en er blød og let at fordele på kroppen. Jeg synes dog ikke at scrubben tilfører huden tilstrækkelig fugt, og jeg har derfor været glad for at bruge bodycremen efterfølgende.

Største plus ved denne scrub er, at den er ret effektiv mod hormonknopper, som en del døjer med under graviditet. Ved brug af både scrub og bodycreme, er mine hormonknopper aftaget. 

Apotekets bodycreme;

Dette er klart min favorit. Cremen er lækker blød, let at fordele og trænger hurtigt ind i huden, hvilket er en stor fordel, også efter fødslen, hvor der ikke er oceaner af tid til bad og kropspleje. Huden efterlades blød, let og smidig efter brug af cremen. Jeg synes især, at den største effekt ses på mine ben. Om det er scrub’en, cremen, eller en kombination af de to, der har haft god effekt på hormonknopperne, er uvist. Jeg har desuden nydt at smøre min store mave ind, og jeg er helt sikker på, at min baby-dreng også har nydt godt af denne velvære.

Her ses forskellen før/efter brug af cremen. Højre ben er smurt ind i bodycremen. Måske kan man se, at venstre ben ses mere lyst og tørt.

Samlet set synes jeg, at produkterne lever op til min forventning. Jeg kan anvende alle produkterne, uden bekymring for, om jeg udsætter mit barn for kemi, og samtidig opfylder produkterne mine krav til den daglige pleje af hud og hår. For mig er det altafgørende at det jeg anvender på min og min søns krop, er fri for kemi, parabener og parfume, så jeg ved jeg har givet ham de bedste vilkår for en sund hud og krop. Jeg glæder mig til at teste nye skønne produkter fra Apotekets til min lille dreng.


Amanda er stifter og chefredaktør på MamaWise, mor til Wilma på snart 3 og gravid med Saga som ventes juni ´17. 

Jeg var også meget heldig at få lov til at blive forkælet med lidt lækkerier fra Apotekets, og det er da lige hvad man har brug for når man er gravid. Jeg er generelt rigtig dårlig til at passe på min hud, tiden er knap og når jeg har mange bolde i luften er ens hud ikke det første jeg tænker på.

Men nu hvor jeg var så heldig at blive forkælet, har jeg virkelig fundet ud af hvor vigtigt det er at passe på sin hud, og jeg vil bestemt ikke stoppe med at forkæle den igen, da jeg virkelig er blevet glad for især Apotekets bodycreme uden parfume. Bodycremen er meget drøj, den fedter ikke også er den super hurtig til at absorberes, hvilket gør at en travl mama ikke skal vente særlig lang tid med at tage tøj på hvilket betyder meget for mig. Selv min datter Wilma på snart 3 år, er vild med bodycremen, og hvergang hun ser cremen eller ser jeg bruger den, vil hun også have creme på hele kroppen.

Da jeg skulle prøve Apotekets hårshampoo var jeg lidt skeptisk, da jeg som regel ikke synes at der er særlig meget der virker til mit forfærdelige hår, som kun er blevet værre under min graviditet, og jeg tror ALDRIG jeg har prøvet at vaske mit hår uden balsam, da mit hår lever sit eget liv, det er meget gruset og krøller på sin egen måde, men jeg er faktisk meget overrasket.

Mit hår lever stadig sit eget liv, men det tror jeg ikke der er noget der kan ændre på – men jeg er overrasket over at hårshampooen alligevel er så nem at bruge, jeg kan redde mit hår ud og det er faktisk en smule mere tæmmet end normalt. Jeg kunne dog godt ønske mig at man kunne få en balsam der kunne bruges efterfølgende, hvilket jeg har fundet ud af allerede er lavet og hedder Apotekets hårbalsam uden parfume og den skal jeg da helt sikkert ud og have fingerne i. 

Den sidste ting der skulle testes var Apotekets bodyscrub uden parfume, den har været lidt svær for mig at teste da jeg, meget underligt, ikke har nogle hormonknopper når jeg er gravid, men en masse når jeg ikke er. Jeg har brugt den to gange om ugen, og synes den er super lækker, meget drøj og virkelig behagelig og bruge. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve den når jeg ikke er gravid, og får min knopper tilbage, da jeg er sikker på at den ville kunne hjælpe mig med det problem. 

Alt i alt er jeg total vild med Apotekets serie uden parfume, jeg er vild med at jeg ikke skal tænke over, om min datter får fingerne i den, jeg er vild med tanken om at den ikke gør noget “dårligt” ved Saga i min mave, og at jeg kan bruge så meget jeg har lyst uden at skulle tænke på om der er parfume og parabener i.

Så serien får 10 sutter af Wilma, Saga og mig 😀

Produkterne er stillet til rådighed af Apotekerne

 

 

You Might Also Like