Anmeldelse af Boxdates.dk

OBS: OKTOBER PAKKE SPOILER INKL. BILLEDER

Er I også løbet tør for ideer til dates? Eller er det altid de samme dates I tager på? Så er der en ny mulighed for jer her!
Vi har fået den fornøjelse at teste oktober basis-udgaven fra BoxDate.

I kender måske til dem og deres koncept i forvejen, men hvis ikke, så læs med her.
Man modtager hver måned BoxDate- en kasse med alt hvad du behøver til din date. De har arrangeret hele daten til jer. Det er anderledes dates, det er altså ikke to biografbilletter du finder i kassen, i stedet finder du tema dates. Det kan være Game Night, Cocktail Date Night, Camp fire og denne måneds tema var Mistery room. I oktober udgaven var der to aktiviteter og to forskellige slags snacks.
Der findes to forskellige udgaver. En Basis til 299kr og en Delux til 499kr.


Her kan I se, hvad denne oktober boxen indeholder.

Rikkes mening.
Konceptet er super godt og vi kan sagtens finde på, at bestille næste måneds pakke.
Vi kan specielt godt lide det med, at vi modtager alt hvad vi skal bruge, det er en anderledes date end dem vi plejer og at vi ikke ved, hvad der venter os.
Så er spørgsmålet jo så bare, om man er til temaet eller ej. Denne måneds tema er; Escape/Mystery room. Det var ikke lige os, men man kan jo ikke ramme alle hver gang. Vi synes dog, at det var ærgerligt, at den ene opgave/ledetråd var på engelsk, det ødelagde det lidt for min mand..

Først skulle vi starte med, at lave vores snacks klar og derefter gik vi til kort nr. 1 – ønskeseddel. Denne øvelse er jeg virkelig fan af og tror også vi vil lave den igen. Okay, vi gentog ikke det hinanden sagde, men vi snakkede om det og lyttede til hinanden. Det ene af mine mands punkter overraskede mig og var ikke noget jeg havde tænkt over.

Del 2 – Date Night Escape. 
Vi fik en intro, tre kuverter og en hængelås samt en tidshorisont for vores overlevelse, denne blev dog afbrudt af et grædende barn og en amning- men vi lever da endnu ;-). Vi skulle løse gåderne i de tre kuverter for, at finde frem til tallene som skulle låse hængelåsen op. (Jeg har valgt ikke at vise koden eller kuverternes indhold, da alle måske ikke har løst den)

Nede i hver kuvert ligger der hints, hvis man ikke lige kan gennemskue opgaven. Vi brugte to hints og fik låst låsen op.

Som bonus kan man ligge et billede af sin ulåste hængelås op og deltage i en konkurrence om næste måneds box GRATIS.


Alt i alt, synes jeg at det var en god oplevelse også selvom, at temaet ikke lige var os. I næste måned kan I læse Amandas anmeldelse af November Boxen.


I kan finde Boxdate på Facebook & Instagram
I kan bestille jeres kasse lige her – min pakke var Basic. Hvis I indtaster jeres email inde på deres hjemmeside får I lige nu 10% på jeres første bestilling.

You Might Also Like