Anmeldelse af gratis Babykuffert fra Änglemark

Änglamark har netop løftet sløret for deres nyeste tiltag, Babykufferten. Det er en lille kuffert, som kommende forældre kan få gratis i SuperBrugsen. I kufferten finder man et udvalg af produkter fra Äglamark til både baby og mor, alle astma- og allergivenlige. 
6c60e87a-3971-4b34-8af2-28fb15bc108a
Der findes efterhånden en del gratis babypakker til kommende forældre, nogle er i følge MamaWise` læsere intet værd, mens andre er virkelig gode. Derfor har vi takket ja til, at lade tre kommende mødre teste og anmelde Babykufferten, så vi kan få afklaret, hvor på skalaen den ligger.
Læs med herunder og find ud af, hvad Liselotte, Anne-Mette og Sabine synes om Babykufferten. 
 

Jeg har som førstegangsmor selvfølgelig bestilt div. gratis babypakker i supermarkederne rundt omkring. Jeg var som så mange andre, helt på bar bund, når det kom til babyudstyr og babypleje. De mange fine babypakker, er en oplagt mulighed for, at få prøvet en masse forskellige mærker inden for bleer og plejeprodukter, og finde ud af hvilke produkter, som passer bedst til mine og babys behov.

Jeg må indrømme, at der er meget stor forskel på indholdet af æskerne man kan bestille. Nogle var meget skuffende, mens andre som denne fra Änglamark/Superbrugsen helt klart ligger i den gode ende. Denne babypakke indeholder, som en af de eneste babypakker, både produkter til baby og mor, så vi begge kan blive forkælet. 
 
Alle produkterne i babykufferten er fra Änglemark og er derfor svanemærket og astma og allergitestet, noget jeg er særlig glad for. Jeg har selv døjet med allergi og børneeksem, og vil gøre alt hvad jeg kan for, at min lille pige ikke rammes af dette. 
 
Indholdet af kufferten er fantastisk, et dejligt stort udvalg af alt, hvad man har brug for, både som baby og mor.
 
Produkter til baby:
New Born bleer, for mig var det virkelig en jungle, at finde de rette bleer til Clara, derfor er jeg glad for, at vi har haft mulighed for, at prøve forskellige bleer fra pakker, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Engangsunderlag (Super smart til når man er på farten – Jeg kunne aldrig drømme om, at ligge Clara direkte på en puslepude et offentligt sted, så disse engangsunderlag er geniale for mig.) Underlagene kan også bruges, hvis man er et sted, hvor der ikke findes en pusleplads. Baby wipes, disse bruger vi kun, når vi er ude, ellers bliver Clara vasket med vand og babyvatroundeller for, at skåne og mindske risikoen for rød numse. 
Af plejeprodukter indeholder babyboksen: Zink salve, Baby lotion, Baby wash, Baby bath og Baby shampoo, alt hvad der skal til for, at vaske baby, holde babyhuden blød og lækker, og salve til at mindske og bekæmpe rød numse.
Der udover er der en lille bamse og en taske i boksen, som kan bruges til fx pusletaske. 
 
Produkter til mor: 
Bind med vinger, alle som har født ved, hvor øm man er i underlivet efter fødslen og, at der kan gå flere uger med blødninger. Det er derfor super rart, at der er en pakke bind med i pakken, jeg kunne dog godt ønske mig en blødere variant til dagene efter fødslen. 
Dush, bodylotion, intimate wash, håndcreme. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg vasker hænder efter jeg er blevet mor, mine hænder blev hurtigt tørre, og derfor er det lækkert med en blødgørende håndcreme. 
I pakken findes også en prøve på vaskepulver – den blev hurtigt brugt, det er utroligt hvor meget ekstra vasketøj, et ekstra lille familiemedlem kan skabe. 
 
Samlet anmeldelse:
Man kan vel godt kalde dette for en startpakke, her er alt hvad man behøver for, at forkæle sig selv og baby. Jeg vil mene at den er blandt de 3 bedste pakker jeg har fået, der er et dejlig stort indhold, med virkelig lækre produkter. Jeg vil klart anbefale mine veninder og omgangskreds denne lækre pakke.
 
Pakken får 9 ud af 10 sutter.  
Änglamark, Änglamark babypakke, anmeldelse, baby, babykuffert, babypakke, gratis, gratis babypakke, mor, produkter til baby og mor

Min datter Tinke (4 måneder) og jeg har været igang med, at teste denne nye babykuffert, fyldt med lækre produkter fra Änglamark.

Kufferten indeholder en masse lækre produkter til baby, div. cremer, shampooer, bleer og vådservietter.
Men noget af det jeg særligt vil fremhæve er, at her i pakken ‘er mor ikke glemt’.
Der er både, bind, bodylotion, intimsæbe, håndcreme og en stor dagcreme – alle virkelig lækre at bruge.
Derudover indeholder kufferten en prøve på vaskepulver, engangsunderlag, praktisk taske og ikke mindst en huskeliste, som er virkelig handy under forberedelserne til at baby kommer.

Der medfølger også en rabatkupon på 20% til Coop.dk/baby – som har et stort udvalgt af praktisk udstyr til baby, helt klart en god besparelse i forbindelse med de mange køb, man skal foretage sig, inden de små kommer til verden.

Änglamark, Änglamark babypakke, anmeldelse, baby, babykuffert, babypakke, gratis, gratis babypakke, mor, produkter til baby og mor

Nu er Tinke en efternøler hjemme ved os, og ved de to store, på henholdsvis 7 og 8 år, hentede jeg div. gratis babypakker rundt omkring. Men denne gang, har jeg intet hentet, da jeg simpelthen ikke syntes at ‘de var det værd’. Men hvis jeg havde kunne få denne, havde jeg helt bestemt valgt at hente.

Jeg syntes at pakken er rigtig fin, og produkterne fra Änglamark er helt fantastiske. Både i det, at produkterne er Svanemærket eller har Den Blå Krans, og derfor er så skånsomme som muligt – det tiltaler os meget herhjemme. Men også at kvaliteten bare er i top.

Vi giver 9 ud af de 10 og er rigtig tilfredse!

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.46
Venligst Tinke og Annemette Riddersholm-Lyst
Änglamark, Änglamark babypakke, anmeldelse, baby, babykuffert, babypakke, gratis, gratis babypakke, mor, produkter til baby og mor

“Åhh nej… ikke endnu en babypakke”, må jeg ærligt indrømme, min første tanke var, da jeg åbnede pakken fra posten.

Inden jeg fødte min lille dreng, var jeg rundt samtlige steder, hvor jeg vidste man kunne få disse gratis pakker. Min tanke med at hente dem var, at jeg bare skulle have alle de ting jeg kunne få gratis, til når den lille kom til verden. Hvad jeg ikke lige havde tænkt over var, at de fleste produkter i pakkerne gik igen, så nu ligger jeg inde med bl.a. zinksalve til hele min søns ble periode, og jeg vil skyde på, at jeg også har sæbe og lotion til ham det næste lange stykke tid.

,Änglamark, Änglamark babypakke, anmeldelse, baby, babykuffert, babypakke, gratis, gratis babypakke, mor, produkter til baby og mor

Trods det har jeg været glad for de små cremer osv., da jeg på denne måde, som 1.gangs mor, har mulighed for, at prøve mange forskellige varianter af “samme produkt”. Det mindsker risikoen for eventuelle fejlkøb. Det skal dog siges, at jeg aldrig kunne finde på, at gå ud og ofre penge på disse pakker, så vil jeg hellere bruge penge på de “originale” produkter, som jeg mener jeg har brug for.

Denne kuffert fra Änglamark, er ikke meget anderledes end mange af de andre pakker, når man kigger på indholdet til baby. Her finder man cremer og sæber i forskellige afskygninger, en lille bamse, et par bleer, engangsunderlag og vådservietter. Hvilket alt sammen er fint og kan bruges, men hvis man som brand vil skille sig ud, skal der mere til. Efter vi har haft et par sommerdage her i foråret, ville mit bud på en evt. forbedring være en lille tube solcreme eller en solhat i kufferten. Der hvor denne kuffert så skiller sig ud, er med de produkter der findes i den til mor. Her finder man bind, cremer og sæber, bl.a. intimsæbe, jeg aldrig i min vildeste fantasi, havde tænkt jeg skulle bruge, bare fordi jeg havde født. Disse produkter har jeg ind til nu ikke stødt på i andre kufferter. Selv om jeg er imponeret over, at der er tænkt så meget på mor, synes jeg dog, at der mangler en basal ting som ammeindlæg.

Änglamark, Änglamark babypakke, anmeldelse, baby, babykuffert, babypakke, gratis, gratis babypakke, mor, produkter til baby og mor

Sammenlignet med de andre babypakker jeg har fået fra supermarkeder, er denne pakke klart den bedste af slagsen, til trods for at jeg, som nævnt tidligere, synes at der mangler et par ting. Jeg mener denne kuffert er den bedste, af dem jeg har prøvet, fordi der lige netop er tænkt ekstra på mor. Og det at den så er fyldt med produkter fra änglamark, er nu heller ikke så dårligt efter min mening. Når man kigger på indholdet i bl.a. bodylotion til baby, er det stort set det samme i forhold til dem fra de andre pakker, og alt er også både svanemærket og astma- og allergimærket, så på den måde er der ikke noget der taler for, at vælge änglamark, men alligevel synes jeg disse produkter er lidt mere lækre.

På baggrund af dette skal denne kufferten have 8 ud af de 10 sutter. For at den skal trække de 10 sutter hos mig, skal den som tidligere nævnt, skille sig mere ud i forhold til andre gratis pakker, specielt i forhold til de ting, der er i den til baby.

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.16

Mange hilsner fra Sabine 

Kufferten kan bestilles gratis LIGE HER af alle med et COOP medlemskab (det er nemt at blive medlem, det giver en masse fordele og koster 200 kr.). Kufferten kan også købes for 220 kr., hvis man ikke har lyst til, at melde sig ind i COOP.

Produkterne til testen er venligst sponsoreret af ÄNGLAMARK

Produkterne til testen er venligst sponsoreret af ÄNGLAMARK


You Might Also Like

  • Anmeldelse af solserie fra Derma
    9. juni 2016 at 17:36

    […] Anmeldelse af gratis Babykuffert fra Änglemark […]

  • Anmeldelse af måltidskasser fra RetNemt.dk
    14. juni 2016 at 18:11

    […] Anmeldelse af gratis Babykuffert fra Änglemark […]