Anmeldelse af Sommerland Sjælland – I kan stadig nå det!

Amanda, som er en den ene halvdel bag MamaWise.dk, og hendes datter på 2 år Wilma, har tilbragt en dag i Sommerland Sjælland – og det er virkelig noget de kan anbefale til alle andre børnefamilier. I kan her læse mere om deres dag, og hvorfor de kan anbefale det skønne sommerland, som ligger ved Nykøbing Sjælland.


Wilma er en spradebasse og elsker at opleve ting, der skal helst ske noget hver dag og hele tiden – så jeg var sikker på, at en tur i Sommerland ville være lige noget for hende.

Hun er nu også kommet i den alder (2 år og 2 måneder), hvor hun forstår, hvad det er vi skal og kan glæde sig, hvilket også gør det en del sjovere for mor.

Vi havde pakket taskerne, og inviteret hendes to tanter med til en sjov dag i Sommerland Sjælland. Vi var meget heldige, da det var en af årets varmeste dage, og vi havde selvfølgelig pakket badetøjet.

Skærmbillede 2016-08-27 22.22.38

Jeg har selv tilbragt meget tid i Sommerland Sjælland i mine unge dage, så det var helt fantastisk at komme tilbage – og det var ligeså fantastisk som jeg husker, for lige meget om man er ung eller gammel, er der noget for en hver.

Jeg ville ønske, at jeg kunne beskrive Wilmas ansigtsudtryk, da hun kom ind og så deres kæmpe legeplads, fyldt med gynger, hoppepuder, rutsjebaner, vipper, legehuse og jeg kunne blive ved – og Wilma er straks i gang med, at invadere legepladserne.

Sommerland Sjælland inviterer til leg, og det skønne er, at der er mulighed for at lege med – jeg tror hverken mig eller Wilmas tanter har hoppet så meget siden vi var 10 år. Vi brugte de første mange timer på, at gå på opdagelse, sejle i både, fodre får og spise lækker frokost hos …

Efter frokost var det blevet tid til, at køle ned og komme i badeland, som kun er blevet større og federe siden mine unge dage. Jeg var lidt spændt på, hvordan Wilma ville modtage badelandet, og om hun overhovedet kunne lokkes i vandet. Men det eneste problem var, at få hende op af vandet igen, hun prøvede vandrutsjebaner, forelskede sig i en delfin og ville slet ikke op af vandet igen.

Skærmbillede 2016-08-27 22.39.25

Da vi var ved at være godt trætte, og Sommerlandet skulle til at lukke, blev vi enige om, at vi ville begynde at vende snuden hjemad, det var slet ikke så let som vi troede – for på vejen ud til bilen, går man forbi de kæmpe hoppepuder og så var der intet at gøre, Wilma skulle selvfølgelig lige hoppe en sidste gang – hvilket endte med, at hun blev der indtil der ikke var mere luft, og først dér kunne vi få hende med hjem.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sommerland Sjælland og Kompas kommunikation der har sponsoreret billetterne. Men alle holdninger er vores egne, Wilma, tanterne og mor her er fan og har besluttet at det skal være vores årlige sommertur – og vi glæder os allerede til næste år. 


I kan stadig nå at komme afsted i år, I kan se Sommerland Sjællands åbningstider her.Læs også: 

Anmeldelse af måltidskasser fra RetNemt.dk

Anmeldelse af gratis Babykuffert fra Änglemark

Anmeldelse af Olívy – diaper change

You Might Also Like