Anmeldelse af økologisk ready-to-eat babymad

Hos webshoppen Baby Go Easy forhandler de ready-to-eat økologisk babymad i smart-packs, lige til at tage med på farten. De er også ideelle til at medbringe på ferien. De skal ikke opbevares på køl og kan spises direkte af tuben. Der er både frugtmos, grød og hele måltider, og de fås i forskellige smags varianter. Kan spises af babyer fra 4 mdr.

Tre mødre og deres børn har testet den økologiske babymad, og her kan I læse anmeldelserne skrevet af Kathrine (Oskar på 7 mdr.), Henriette (Emilie Sofia på 5 mdr.) og Cecilie (Villads på 11 mdr.)  


Lækkerier, når det skal gå stærkt!

Selvom vi til tider har en hektisk hverdag med mange ting der skal gå op i en højere enhed, hente og bringe, deltage i diverse aktiviteter og have lavet aftensmad OG spist, inden ulvetime.. så må måltiderne på farten godt være nemme. MEN jeg vil stadigvæk ikke gå på kompromis med hvad jeg propper i munden på mit barn. Vi har været så heldige, at få lov til at teste de lækre økologiske ready-to-eat måltider i smart-packs, fra Baby go easy, og vi er vilde med ideen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

De små fine poser, med et lille plastik låg, som nemt skrues af, hvorefter Oscar, som nu er 7 måneder, med velbehag, selv kan suge maden ud, er så praktiske at have med. Vi kan godt lide det, at man ikke skal opbevare dem i køleskab, da det gør det lidt nemmere når det hele skal gå lidt stærkt! – jeg kan umulig være den eneste mor i verden, som ikke lige får pakket pusletasken ud, når jeg kommer hjem fra en hel dag på farten? Og ja, så må jeg indrømme, at jeg godt kan lidt ideen om, at jeg blot kan lade de urørte pakker ligge til jeg skal bruge dem næste gang. (Men det er også lidt dovenskab… jeg ved det!).

Der findes ligesom 2 varianter af måltider. Snacks, som består af ren frugt, der kan bruges som små mellemmåltider. Den anden variant, er det fulde måltid til børn over 6 mdr. En grød med frugtmos, samt to forskellige middagsretter. Det svarer i vores tilfælde næsten til et fuldt måltid, men med en madglad lille basse på 7 måneder, må man lige have et stykke frugt i baghånden.

Lad os starte med frugtmosen! Den bedste var helt klart den med blåbær.. ej den med mango.. Okay, pæremosen var også fantastisk! Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at Oscar havde suget al indhold og næring ud af posen på under 1 minut. Han måtte lige trække vejret et par gange, hvor han samtidig benyttede lejligheden til at tvære den fine blå mos fra blåbærrene, ud på de hvide vinterkinder. Generelt om frugtmosen kan siges, at konsistensen minder utrolig meget om den man selv laver hjemme, den suges nemt ud af poserne, hvilket gør det nemt, på farten. Man behøver hverken en skål, en ske eller en masse griseri.

image8

Men når det så kommer til de fulde måltider, skal man lige være lidt mere vågen. I al min travlhed, skruede jeg låget af grøntsagsmosen med kylling, og stak Oscar den. Som han plejer, startede han med at suge, men så MEGET sjov ud i hovedet. Konsistensen var meget tyk og grynet, så han kunne ikke rigtig få det ud på samme måde som frugtmosen. Det viste sig dog at være moderens fejl. Jeg læste bag på pakken og opdagede, at den skulle varmes i mikroovn eller i et vandbad, hvilket jo 100% var årsagen til den lidt finurlige konsistens. (* tilføjelse nederst i artiklen) – Desværre havde vi ikke sådan en i nærheden, så Oscar måtte affinde sig med en mor der trykkede lidt på posen, og ved fælles hjælp og tilvænning, gled det måltid også ned. Samme aften testede vi med et nyt måltid i mikroovnen, og her var konsistensen helt anderledes. Om grød og grøntsagsmos kan siges, at det ikke var det største hit herhjemme. Vi var ikke så vilde med duften af kogt broccoli (prut), som tydelig spredte sig i rummet da vi varmede grøntsagsmos med oksekød, og Oscar var heller ikke helt vild med smagen.

image5

I forhold til prisen på mellem 15 kr. for den rene frugtmos til 20 kr. for måltiderne til 6+ mdr., så syntes jeg det er en lille smule dyrt. Alligevel vil det ikke holde mig tilbage for, at have et par stykker frugtmos liggende i tasken, så jeg altid har et økologisk lækkert mellemmåltid ved hånden.

Alt i alt har vi haft en god oplevelse med Baby Go Easy’s økologiske børnemad. Vi er vilde med den lækre frugtmos i flotte og rene farver, som man kan suge direkte ud af pakken, uden ske, tallerken eller svineri. Derimod var vi knap så vilde med de faste måltider. Det at de skulle varmes før brug, gjorde dem knap så ready-to-eat. Samlet vil vi dog give dem karakteren 8 sutter.

Så til alle mødre, hvis I er til økologi, lækre råvarer i naturlige flotte farver, en lækker indpakning i farver som passer til den moderne verden. Hvis du ikke lige er typen der får tømt din pusletaske hver gang du kommer hjem fra tur, og ønsker at kunne lade den urørte mad ligge til næste gang, så er det med at springe til! Baby Go Easy får de bedste anbefalinger herfra!

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.16


Emilie Sofia har sammen mig (mor) testet de lækre økologiske frugt snack fra baby go easy shoppen. Hun (vi) har testet dem der hedder 4+ og med smagen blåbær-æble, pære og mango mos.

babygie

Hun var knap så vild med dem i starten, men var også først næsten lige startet på lidt skemad da vi modtog dem. Hun lavede lidt sure ansigter, så jeg måtte selv smage dem for at sikre mig, at de ikke var sure. Men de er så lækre, dejlig tynd i konsistensen og så smager det jo godt. Efter et par gange med det, fandt vi ud af at hendes favorit er mangomosen.

Det var så nemt, at have den ved hånden altid og give den som den er eller blande den i en basis grød, vi prøvede begge dele. Begge dele fungerede fint. Hvis den ikke er åbnet skal den ikke opbevares på køl, så det er en nem hurtig snack at have med i pusletasken, når man er på farten. Og selvom barnet ikke spiser det hele på en gang skal den jo bare på køl, hvor den kan holde sig i  24 timer, hvor den efter fx. 20 timer stadig var ligeså lækker.

babygo

Prisen er 15 kr. pr. styk, ikke en dyr pris. Jeg synes at det er en fin pris til det produkt. Jeg vil ihvertfald fortsætte med den til Emilie Sofia, nu hvor vi ved hvor lækre deres produkter er. Så må vi bare bestille en stak hjem så vi altid har dem i skabet til vores ture.

Så alt i alt en lækker frugtmos snack til de små. som vi vil give 8 sutter og sagtens kan anbefale til andre.

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.16


De tre varianter af mos var Villads helt vild med.

Men aftensmadsretterne kunne han ikke lide. Tror det er fordi der er for lidt smag og konsistens i dem. Og han er allerede nu begyndt at spise af vores aftensmad, og er derfor allerede vant til mere smag.

Jeg synes prisen er lidt høj, og da Villads kun var vild med halvdelen af de testede produkter, vil vi kun give 6 ud af 10 sutter.

Skærmbillede 2015-12-29 14.24.53


I kan se hele udvalget af økologisk babymad hos Baby Go Easy LIGE HE

* MamaWise har kontaktet Baby Go Easy, der kan fortælle at de fulde måltider KAN varmes, men dette er ikke en nødvendighed. Man skal blot huske, at trykke nogle gange på pakningen inden brug, så maden bliver ordenligt blandet og konsistensen forbedres.

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af Baby Go Easy

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af Baby Go Easy 

Læs flere anmeldelser skrevet af forældre lige her:

You Might Also Like