Anmeldelse – Graviditets træningsbukser fra Selfesteem

Hos det nye danske firma Selfesteem designer og sælger de træningstøj til gravide kvinder. De designer med fokus på, at få alle kvinder til at føle sig de gudinder de er.
Deres første kollektion består af træningsbukser, en model med høj og en med lav talje. Begge fås i sorte og sorte med lilla detaljer, og findes i størrelse small, medium og large. Prisen er 399 kr.. Om bukserne skriver Selfesteem bl.a:
Disse lækre træningsbukser til gravide er designet i et enkelt og stilet design. Træningsbukserne til gravide er syet med en fin pasform, som tilpasser den gravide mave, uanset hvilken måned du er i. Bukserne er designet med lækre materialer, som giver dig en dejlig bevægelighed, og som sætter sig til din krop.

Træningsbukserne til gravide er ikke gennemsigtige, og de sidder godt til ved benene, hvilket hjælper hvis du lider af vand i benene. De er dog ikke så stramme som kompressionstrømper!

mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet

Fire gravide kvinder har testet træningsbukserne, og herunder kan I læse anmeldelserne fra Mia, Charlotte, Sabine og Trine.


Model: Sort med lilla knæ og lav talje. Testet af Mia.
Jeg var blandt de 4 heldige der skulle teste Selfesteems træningsbukser. Da jeg så billedet af dem vidste jeg med det samme, at dem var jeg nødt til at eje. Efter jeg skrev til Cecilia (stifter af Selfesteem) omkring bukserne gik der kun et par dage før de lå ude i postkassen. Da jeg pakkede dem ud lå de der ligeså fint med en sød personlig hilsen. I like!
mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet
Nå men på med bukserne og afsted med mig. Bukserne er med deres fleeceagtige inderside en glæde uden lige at have på, så man ikke får slidsår eller lign. Så der gik ikke længe før jeg nærmest boede i dem.  
Kvaliteten er generelt super lækker, det eneste minus er at hvis man som mig har jævnt kraftige ben, kan de godt virke en smule stramme på benene i forhold til om maven, men for almbyggede piger er jeg sikker på de sidder perfekt.
mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet
De holder også fint det flotte udseende efter vask og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal have flere par af disse i min næste graviditet.
Så af mig får bukserne 9 ud af 10 sutter – den sidste havde de fået hvis de ikke strammede om mine lidt tykke ben
Skærmbillede 2015-12-29 14.25.46

Model: Sort med lav talje. Testet af Charlotte.

Jeg var så heldig at få lov til at teste den lavtaljede træningsbuks fra selfesteem. Jeg har testet bukserne i graviditetsuge 38-39, så det er primært blevet til hjemmeøvelser med og uden barn.

Da jeg modtog bukserne hoppede jeg i dem med det samme. Var spændt på hvordan de passede; jeg er normalt en medium, men blev rådet til at tage en small, da bukserne er lidt store og taljen godt kunne give sig så den ikke sad helt tæt.

Bukserne var lidt stramme at få på, men derudover har de en god pasform og et enkelt design. Bukserne sidder helt tæt på benene og der er fuld bevægelsesfrihed. Bukserne er meget komfortable at have på og lækre bløde inden i. Taljen bliver dog løs, selvom jeg valgte en small, hvilket er super ærgerligt. Savner lidt en bred elastik som holder buksen tæt ind til kroppen, dog stadig uden at gå op over maven.

Jeg giver bukserne 7 sutter ud af 10

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.04


Model: Sort med lilla knæ og høj talje. Testet af 
Fedt look med sej detalje med det lilla knæ som bryder det sorte.
Lækkert materiale, i god kvalitet som er vævet fast og med let for inden i, så man end ikke i en god squat kan man se mormorunderbuksen indenunder.
Ikke kun ser de lækre ud, men de er også fantastisk at have på. Foret inden i får dem til at føles dejlige og bløde at have på.
Modellen med høj mave er ideel for mig som godt kan lide at have bukserne op over maven uden de strammer.
Hertil kan nævnes at de også egner sig udmærket til en lille lur midt på dagen.
Buksen søger for at jeg hele tiden har behagelig temperatur under træningen hvad end det foregår inde i en hal eller ude i den danske vinter.

mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet
De er store i størrelsen, så min str. L (som jeg normalt bruger i bukser) er til den gode side og med god plads til at vokse i. Stadig uden at de sidder for løse. For mig som ikke kan have noget der strammer på maven, har det været perfekt med den størrelse. Dog har jeg tider manglet en lille snor i livet, så det var muligt at stramme dem lidt til i maven ved behov.
Den nederste syning på benet mellem det sorte og lilla stof er syet for stram for en, som mig, med store lægge. Det betyder, at til trods for at buksen alle andre steder er til den store side, kan jeg ikke helt få buksen ordentligt op på plads på underbenet. Derfor må jeg flere gange hive buksebenene op under diverse træninger da de, grundet den stramme syning på læggen, ryger ned undervejs. Dette er desværre noget af et minus for mit vedkommende, da det er irriterende at skulle hive dem op hele tiden, samtidig med at det ikke er pænt at mit underbens flæsk bliver delt i to.
På trods af dette mener jeg, at prisen på 399 kr. er realistisk og acceptabel for det man får for pengene. Hertil skal siges at jeg, grundet den store størrelse, har godt med plads i min træningsbuks til at vokse, hvilket gør at den kan bruges i hele graviditeten.

mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet
I alt en dejlig træningsbuks til mig som gravid til yoga, rytmisk gymnastik, step/styrke og daglige power walks med hunden.
De må dog nøjes med 7 ud af 10 sutter af mig, alene pga. den stramme syning på benet.

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.04


Model: Sort med høj talje. Testet af Trine.
Jeg har nu testet den højtaljede model af Selfesteems træningsbukser, og jeg har været meget tilfreds! Bukserne har en god pasform, og de er behagelige at have på – selv for en rimelig højgravid kvinde. Det eneste negative, jeg kan komme på, er, at buksernes sorte farve smitter meget af før vask, så jeg vil anbefale, at man vasker bukserne før brug. Desuden synes jeg, at bukserne er en smule små i størrelsen, men min mave er jo også stor, eftersom jeg er i 32. graviditetsuge. Jeg bruger normalt str. 42 i bukser, og jeg har testet bukserne i str. L, men hvis jeg skal kunne bruge dem helt til min termin, så skulle jeg nok have haft en XL. Alt i alt har jeg dog været rigtig tilfreds med at teste bukserne, og jeg anbefaler dem gerne til andre gravide.
Jeg giver bukserne 8 ud af 10 sutter.
Skærmbillede 2015-12-29 14.25.16
mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet

I kan læse mere om selfesteem LIGE HER og se udvalget af produkter LIGE HER. I kan også følge dem på Facebook og Instagram.
mamawise tester, mødre anmeder, test af træningsbukser, test af graviditetstræningsbukser, selfesteem, selfesteem træningsbukser, graviditet, træning i graviditet, sund graviditet

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af Selfesteem



Har du fået lyst til at læse flere anmeldelser skrevet af forældre? Læs også:

You Might Also Like

  • Anmeldelse af økologisk ready-to-eat babymad
    11. februar 2016 at 10:39

    […] Anmeldelse – Graviditets træningsbukser fra Selfesteem Anmeldelse af Magics Premium bleer Anmeldelse af A-derma Exomega creme og vaskegel Anmeldelse af babyserien fra Apotekets Anmeldelse af Olívy – diaper change Posted in ANMELDELSER, Forældre anmelder Tagged anmeldelse, baby go easy, babymad, babymad på farten, babymos, frugtmos, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, mødre anmelder, økologi, økologisk babymad, økologisk nem babymad, ready-to-eat, test, test af babymad […]

  • Anmeldelse af selvlysende bamser fra Andemors Verden
    23. februar 2016 at 12:26

    […] Anmeldelse – Graviditets træningsbukser fra Selfesteem Anmeldelse af Magics Premium bleer Anmeldelse af A-derma Exomega creme og vaskegel Anmeldelse af babyserien fra Apotekets Anmeldelse af Olívy – diaper change Posted in ANMELDELSER, Forældre anmelder Tagged andemorsverden, anmeldelse, bamse, flop, forældre anmelder, kanin, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, selvlysende bamse, suki, suki bamse, test, test af bamse […]

  • Anmeldelse af Filius.dk – børnesko på abonnement
    14. april 2016 at 15:21

    […] Anmeldelse – Graviditets træningsbukser fra Selfesteem […]

  • Ruksis780
    22. maj 2016 at 21:10

    ruksis 102

    ruksis 103