Børnenes Halloween i Tivoli

Igår var MamaWise inviteret til åbningen af Halloween i Tivoli, og jeg havde taget min datter Wilma på 3 år med for at opleve hvordan Halloween i Tivoli med hendes øjne.

Jeg kan starte med at fortælle at vi først var hjemme igen kl. 22 (normalt sover Wilma kl. 19.30) for Wilma havde en fest, og var bare så glad og sød hele aftenen. Tivoli var smuk, som altid men der var noget helt specielt over det i år, alle de smukke efterårsfarver, græskar, glade børn og voksne blandet med en masse edderkopper og andre uhyggelige halloween ting – gør altså en i rigtig dejligt humør.

  

Tivoli er jo altid en fest, og De formår at gøre det sjovt for alle aldre, hvilket er fantastisk og en kunst at kunne. Selv min datter på 4 måneder, synes det var spændende med alle de flotte lys og lyde!

    

Og alle de fine græskar der pryder haven. Lige meget hvor man kigger hen er der græskar og det er med til at sætte en i Halloween stemning. Både mor, far, mormor, lillesøster og Wilma havde en dejlig eftermiddag/aften – og da vi vågnede imorges spurgt Wilma straks – “Mor hvornår skal vi til Halloweenfest i Tivoli igen”. Så vi skal helt sikkert afsted igen, og så må vi forbi Rasmus Klump og se hvad han laver.

Jeg glæder mig også meget til at vise Wilma Tivoli til Jul – da jeg synes at Tivoli formår at skabe en julestemning, som ingen andre steder.

Det er altid et hit at besøge alle de fine boder og i år var der 5 boder jeg lige måtte ind i endnu engang.

Zoo-design er en bod man blive glad i låget af at komme ind i, de har rigtig mange fine ting til de små med det fineste print af alverdens søde dyr. Jeg kunne købe hele hendes fine lille Tivoli-bod, som er fyldt med sengetøj, hagesmækker, kjoler og meget mere. På de skønne savlesmække og hagesmække er der syet fleece på bagsiden, da fleece ikke suger fugt og derfor holder vores børn tør på brystkassen. Saga var meget betaget af alle de fine dyr.

  

Danish Granola Company Er et meget nyt firma, der laver det lækreste morgenmadsdrys, Wilma og jeg måtte lige ind og smage, da jeg synes det er super svært at finde noget morgenmad Wilma gider spise. Jeg må indrømme at det var et hit, og selv mig som ellers slet ikke er til morgenmadsprodukter synes det var rigtig lækkert. Økologisk, glutenfrit og fyldt med lækre nøder.

Clemente Er en bod vi altid besøger, da de har de lækreste sutsko til både børn og voksne. De har altid haft et lille fint hus oppe ved hovedindgangen, men i år har de et kæmpe stort hus på ZigZag allen ved plænen. Wilma har haft 2 par af deres lækre uldsutsko og de er begge slidt helt op – så nu har jeg forelsket mig i disse smukke røde julesutsko – måske Sagas 1. adventsgave 😉

Ib Spang Olsen Kender I nok alle, har også et lille hus i Tivoli i år. Og hold nu op hvor det sætter gamle minder i gang. Ane lagde Anemoner… Er mit bogstav og det brugte jeg lang tid på at lære. Wilma kunne kende dem med det samme og sagde straks at hun ønskede sig en til lillesøster.

  

Og sidst men bestemt ikke mindst, Hobnob Copenhagen shoppen til mor med de lækreste cashmere produkter !

    

 

You Might Also Like