Børneværelse med et hjemmelavet præg og familien i fokus

Mette er mor til Klara på 6 måneder, her ses hendes værelse, hvor hun bliver skiftet og sover. Men den daglige leg er på legetæppet i stuen.

Klaras værelse består af både nyt, brugt og genbrug af hvad vi havde i forvejen. Som førstegangsmor der elsker at indrette og udsmykke, så er det svært at begrænse sig, hvis menuen ikke skal stå på havregrød fra d. 3. i måneden.

Heldigvis har min kusine fået de kreative hænder jeg ikke har, så sengehimmel, sengerand og puslehynde er hjemmelavet.

   

Jeg ELSKER alt hjemmelavet. Det giver så meget personlighed. Derfor har jeg også skiftet greb på (den nye) puslekommode og givet (det gamle) vitrineskab folie på lågerne og nye greb. Man kan nok ikke helt undgå at købe nyt, til det første barn. Men så har jeg alligevel sat mit præg på tingene. 

Legekasserne har jeg malet, så de er i børnevenlige (og morvenlige) farver. Jeg kan godt lide det lyse, det udtrykker ro og orden i mine øjne. Men bare rolig, i stuen hvor hun leger på bObles tumlegulvet med alt hendes legetøj, er der ingen farve-grænser 😉

I vores hjem vægter vi familien rigtig højt og elsker at snakke om hvem vi er og hvor vi kommer fra. Derfor fandt jeg på mine forældres loft, min onkels gamle brio og lavede et stamtræ. Legetøj der aldrig går af mode – at elske sin familie går aldrig af mode. 

     


Læs også: 

Et pigeværelse med personliged og en masse farver

Jollyroom.dk – har det hele, også til børneværelset

Kreative løsninger på et lille børneværelse til to

Inspiration til et børneværelse med stil, batman og DIY

“Du skal bare være dig selv”. gælder det også småbørn?

Hjælp til indkøb, inden baby kommer

DIY – På besøg hos edderkoppen

You Might Also Like