Boligtrends anno 2017 – inkl. rabatkoder.

En farvet væg
En af de mest udpræget boligtendenser i 2017 har været en farvet væg og er næsten at finde i hvert et hjem.
Kabe og kalkmaling er kommet stærkt ind på marked men tapet og maling er også eftertragtet- den farvet væg er kommet for at blive.
En farvet væg er rigtig god til at give rummet personlighed, til at bryde, eller til at fange blikket.

Hjemme hos _bylilli har de valgt at bryde de hvide vægge med denne fine grå farve i deres stue. I kan klikke ind på hendes profil og se hvilke andre farver der pryder hendes fine hjem. Stuen er nemlig ikke det eneste rum, som har fået en farvet væg.

Hjemme hos Nina har de også valgt at male enkelte vægge. Her ses gangvæggen som er malet med kalk maling. I kan se mere af Ninas indretning ovre på hendes Instagram.

Grå 
Farven grå har domineret men er nu begyndt at blive erstattet af grøn, blå, lidt mørkere og mere støvet farver.
Det er ikke kun på væggene at farverne har domineret men også i service og møbler.
Og så er farven hvid, som altid stadigvæk et hit og denne står i god kontrast til de lidt mørkere farver.

Hjemme hos Carina ser vi en mørkegrå væg som kontrast til de hvide. Den grå og hvide farve er her også brugt til flere af møblerne og det hele spiller max. I kan se mere til Carinas fine indretning på hendes Instagram og læse indlægget om hendes søn værelse.

Plakater/billeder
Flere og flere har fået plakater op at hænge, specielt plakater med planter har fundet vejen til vores hjerter.
KasperBenjamin er en dansk iværksætter som producere plakater i den nordiske stilgenre.

Lige nu vil Kasper Benjamin gerne tilbyde dig 15% rabat med koden: mamawise15. 
Den gælder på hele siden undtagen sættilbud. Hæng hans plakater om i dit hjem, og de vil hjælpe med at skabe et moderne look. 

Her kan du set et eksempel på plakater med planter. Den grønne farve (som også er på mode) tilføjer rummet varme og passer så fint i den moderne indretning. Begge billeder kan købes hos www.KasperBenjamin.com – i kan finde mere inspiration på hans Instagram
Mathias har valgt at sætte ‘Every moment matters’ sammen med planter og guld opsatser- hvilket ser super godt ud som kontrast til det hvide. Du kan se flere af Mathias’ billeder på hans Instagram.

Planter
Monstera også kaldet ‘Blogger planten’, kaktusser, sukkulenter, og hængeplanter er at finde i mange danske hjem. De er forholdsvis nemme at holde, kaktussen for eksempel, den er næsten umulig at dræbe.
Generelt er der kommet flere grønne planter ind i de danske hjem. Og vi elsker det! Vi er så blevet så vilde med planter, at vi også har billeder af planter. Planterne fungere som pynt

Carla Sofie har her tilføjet en smuk plante til hendes soveværelse. I kan se mere af hendes smukke, nordiske og minimalistiske samt personlige indretning ovre på hendes Instagram
Hjemme hos Melissa har de også dekoreret hjemmet med diverse planter. I kan se mere til hende og hendes indretning på hendes instagram.

Velour
Velour har i den grad indtaget danskernes hjerter og boliger igen.
SøstreneGrene er udkommet med flere velour ting til indretningen til et overkommelig pris og disse er da også blevet revet væk fra butikkerne. Den danske forhandler Aba Design & living går også står i spidsen med puffer, puder og speciel design i velour.
LIGE NU KAN DU FÅ 15% PÅ DIT KØB HOS ABA DESIGN & LIVING MED KODEN: November

Her er en af ABA design & livings puffer i velour. Deres puffer/puder/hynder kan også fås i andet stof. De er faktisk lige udkommet med en træplade som top.

Mormors krystal samling
…er igen blevet populær. De fine glas, skåle, kander og vaser kan findes på diverse loppemarkeder eller købes fra nye. Smukke det er de i hvert fald. I kan finde et stort udvalg af krystalglas hos MixMeister.

Her ses RCR Timeless serien. Den pynter SÅ fint! I serien fås blandt andet Highball-, Whisky- og vinglas

Her ses RCR Oasis- serien. Den er så fin, romantisk og helt igennem fortryllende. Den fås blandt andet i Rødvin, Hvidvin, Champagne, Highball, som kande og meget mere.

Guld
Farven guld har sneget sig ind i flere og flere af vores stuer i form af små detaljer, pynt og nips og billedrammer. Farven guld er også at finde på flere børneværelser i disse dage.

Marmor
Marmor er så småt også begyndt at gøre sit comeback. Æggebærer, køkkenrulleholder og varmeplatter er begyndt at blive et hit igen.

Træ
Om det er fint hvidlakeret træ eller det mere rå træ, så er det at finde i mange af de danske hjem. Hylder, plankeborde, borde, ben på sofaen er nogle af de ting træmarked har sat sig godt på.
Træ er også begyndt at komme ind i boligen i form af småt nips og pynt. Minifabrikken har flere rigtig gode bud på, at tilføje lidt træ i form af pynteting både til børneværelset men også til resten af boligen.
Træfarven er med at tilføje rummene varme. Vi er i hvert fald vilde med et her hos MamaWise.


Her er et (meget) lille udpluk af nogle af minifabrikkens produkter. De er lige udkommet med en Limit edition kollektion med julepynt.
Karina har fået blandet det hvide, trælooket og det mørke/grå SÅ fint. Klik ind på hendes instagram og se resten af hendes meget fine boligindretning.

 

You Might Also Like