Carrotstick`s sunde panini med tomatsalat

Vi elsker at blive inspireret af Carrotstick.dk og vil gerne dele deres skønne opskrift på Panini.

Panini smager skønt, men er ikke den sundeste frokost i verden. Carrotstick.dk har lavet en sundere version ved, at anvende grovpita og fedtfattig ost – og det smager lige så lækkert som den ægte vare. Det er sprødt, lunt og lækkert og supernemt at lave! Værsgo’.


 

Opskrift på sund panini med tomatsalat, til en person

fuldkornspaninimtomatsalat-950x500

Det skal du bruge:

1 stk. Grov pita. 

40 g. fedtfattig ost (for eksempel Cheasy 13 %)

1/2 tomat 

Et par blade basilikum

1 drys tørret oregano

Tomatsalat: 

1 x tomat 

1/4 agurk 

1 drys tørret oregano 

Lidt friske blade basilikum 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader. Halver pitabrødet og lav en sandwich af ost, en tomat i skiver, tørret oregano og masser af frisk basilikum. Paninien placeres i et ovnfast fad og varmes i ovnen i cirka fem minutter.

Lav en salat af den anden tomat. Skær den i firkanter og gør det samme med agurken. Skyl og hak basilikum fint. Vend tomat og agurk i olivenolie med salt, peber og den hakkede basilikum.


Husk I kan få 20% rabat på kostvejledningsforløbet hos Carrotstick.dk, da vi har fået lov til, at forkæle MamaWise´s læsere med en rabatkode. Du går ind i Carrotsticks shop LIGE HER, og skriver “MamaWise” der hvor der står ´rabatkode`. Du kan vælge at starte med en enkelt time, og hvis du bliver lige så fanget som Amanda, der lige nu tester, gjorde (Læs 1. forløb og 2. forløb) , og ønsker et forløb der består af 3 gange mere, betaler du kun differencen. Som noget nyt kan du også tage forløbet over SKYPE, som også er lidt billigere. Så hvis du ikke kan komme til Østerbro eller synes det er nemmere hjemmefra, er der nu også den mulighed.

logo Flere lækre opskrifter? Læs mere lige her:

Laks med frisk pasta og pesto

Kartoffel/porre suppe med baconsknas

Kyllingenuggets

Aubergine burger

 

You Might Also Like