Den vigtigste kvinde i verden – Inspiration til mors dags gaven

Mors dag afholdes i DK den anden søndag i maj, og falder i år søndag d. 14 maj. Der er ikke længe til og vi har derfor samlet et indlæg med lidt fif til hvad man kan finde på.


Matas har en masse som de fleste kvinder ville elske at blive forkælet med. Fx en LUNA go for Normal Skin som er en ansigtsrensebørste til den travle livsstil. LUNA go fjerner blidt døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner 99,5% af alt snavs og olie samt makeuprester fra huden.

Hos Bellevue kan man finde masser af ting der med garanti vil bringe glæde. Her kan man få gavekort til de fleste oplevelser, og så kan din mor jo selv bestemme om hun skal ud og hygge med en veninde eller om det måske er dig eller din far der skal med 😛

Familiegaver laver de fineste ting i træ og glas med graveringer. Her kan man selv være med til at designe forskellige ting, og gøre gaven helt personlig ved at bruge billeder og tekst, som betyder noget for jer.

Sidste år til mors dag, ga jeg dette fine billede som er graveret i træ af mig og min datter Wilma til min mor, og I kan tro det bragte glæde og står fremme hver dag.

Gaveideer.dk er en sidde der er spækket med en masse lækre og lidt sjove og anderledes gaver, her kan man finde rigtig mange søde og sjove ting, blandt andet:

Nøglebræt

Med dette søde nøglebræt og dertilhørende nøgleringe hængende i gangen i hjemmet føler man sig straks mere hjemme. Super fin lille gave til moar.

Ringholder

Til alle passionerede smykkesamlere er denne gave perfekt! Den søde lille ringholder-hund er fuldstændig ideel til at passe på ringene, når de ikke sidder sikkert på fingrene af den skønne ejer og så er de da bare for søde. De findes både som hund, mus og kat.

PureDelight.dk er en shop med en masse lækre produkter der indeholder roseekstrakt, -vand eller –olie fra blomsternes dronning – rosa damascena – og vil give dig fuld luksus til overkommelig pris. Produkterne indeholder helende næringsstoffer fra rosenblomsten kombineret med andre essentielle olier, mineraler, og vitaminer. Forkælelse en hver mor vil blive glad for.

Hos Dinfotogave.dk kan man også lave fine og personlige gaver, og hvem elsker ikke personlige gaver? Her kan man lave puder, musemåtter, tæpper og meget mere med billeder af dig og familien.

Nordisk Saltskrub er håndlavede hudplejeprodukter. Alle produkterne hos Nordisk saltskrub er uden parabener, tilsætningsstoffer og andre hormonforstyrrede stoffer, og familien som står bag går meget op i miljø, økologi, æstetik og bæredygtighed.

Produkterne bliver fremstillet af økologiske råvarer, æteriske olier og håndlavet sydesalt fra Mariager og gør huden super lækker. Alle mødre ville blive glade for at blive forkælet med produkter fra Nordisk saltskrub på mors dag.

Coolstuff er også en side med anderledes og sjove gaver på en super fed måde, her kan man blandt andet finde:

Badebalje til voksne

Hvilken mor drømmer ikke om et karbad engang imellem? Her kan man få et “karbad” også selvom man ikke har plads til at rigtig badekar. Jeg er fan og drømmer allerede om denne balje hjemme i vores lejlighed.

Shiatsu Fodmassageapparat 

Forkæl dine fødder, og lad apparatet massere, ælte og varme dem! De tre forindstillede programmer øger blodcirkulationen i fødderne og gør dig kvikkere, friskere og gladere!

Cozy Boots Mikroovnssutsko

De lange og bløde Cozy Boots-hjemmesko opvarmes i mikroovnen i 90 sekunder, og derefter holder de dine fødder varme i op til to timer. Sofahygge er lige blevet meget hyggeligere!

 

Billigparfume.dk 

Har en masse lækre og billige parfumer – og hvilken mor ville ikke blive glad for sådan en 😀

Designkataloget

Hos Designkataloget er der masser af gaver at finde til den designbevidste kvinde, som elsker lækkerier til hjemmet. Blandt andet

Uendelighedskalender eller måske den finde AGroove Kreafunk højtaler

Det er altid svært at finde noget til mors dag, men håber at vi har hjulpet dig lidt på vej. Inde på de forskellige sider er der masser af sjove og spændende ting – og husk MOR bliver bare glad for at du/I tænker på hende. En blomst eller en fin tegning kan bringe ligeså meget glæde.


I kan også allerede nu begynde at tænke på fars dag ved at læse sidste års artikel:

Den vigtigste mand i verden – Inspiration til fars dags gaven  

Fars dag er i år, mandag d. 5 juni, og jeg lover at der inden længe kommer et indlæg med ny inspiration til hvad vi kan give far i år.

Læs også:

Kræsne børn og kreative madpakker

De herligheder der følger med graviditeten, vi ikke snakker om!

Mor på pause

Fra bangebuks til daredevil

Kraes Babybad

Børnepenge – hvad skal de bruge på?


MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.


 

You Might Also Like