Et pigeværelse med personlighed og en masse farver

Hjemme hos Amanda og Wilma på 2 1/2 år er farven lyserød det store hit, både hos mor og barn. Meget af indretningen på Wilmas værelse er fra Jollyroom.dk, da man kan få super mange fine ting til fornuftige priser. 


Wilma er 2 1/2 år, en meget bestemt lille pige! Hun er ikke tosset med at rydde op, hvilket hun nok har efter sine forældre. Wilma vil helst have at hendes værelse skal se sådan her ud

Så far og mor prøver at finde på løsninger, der kan være med til at der ikke bliver så rodet. Kassen Wilma står oppe i kan lukkes, hvilket er smart, da man så kan tage alt rodet og gemme i. 

Disse smukke opbevaringskasser fra Jollyroom.dk gør det også lidt nemmere at holde orden på alt legetøjet. Wilma har et sted på sit værelse hvor hun må rode, og det er i hendes tipi, tipien er Wilmas sted og der må hun rode så meget hun vil :p (mor rydder selvfølgelig op derinde en gang imellem 😀 )   

Wilma har også et meget fint dukkehus som man kan lukke indtil, hvilket er rigtig smart når man får gæster. For at værelset ikke bliver for kedeligt og for meget i kasser, er der selvfølgelig også nogle ting for at gøre Wilmas værelse personligt. 

  

Her ser I en højdemåler der er lavet helt specielt til Wilma af et vennepar, som hun fik i 1 års fødselsdagsgave, og har meget glæde af at pille ved og kigge på hver dag. Wilmas fødselstavle og vuggeviseplakat er med til at gøre hendes værelse lidt mere personligt.

Wilma elsker at sidde i hendes hyggehjørne ved hendes husreol, i den lyserøde lænestol og læse pixibøger. Lightboxen har vi meget glæde af og Wilma synes det er sjovt at vi skriver forskellige ting på.  

     

Lys, bamser og personlige ting er det der gør at Wilma elsker at lege på sit værelse. Vi har mange ting vi stadig ønsker til Wilmas værelse inden vi synes det er helt færdigt!

Vi har samlet lidt af de ting vi synes kunne fuldende Wilmas værelse. 

Vita Eos Lampe

Pom poms

Ramme

Miffy Lampe


Læs også: 

Jollyroom.dk – har det hele, også til børneværelset

Kreative løsninger på et lille børneværelse til to

Inspiration til et børneværelse med stil, batman og DIY

Hjælp til indkøb, inden baby kommer

DIY – På besøg hos edderkoppen

Fastelavnskostumer til børn – mulighederne er uendelige hos Temashop.dk 

Mor fortæller om at være alenemor, datter fortæller om at være alene med sin mor

Fif til tilværelsen som alenemor – kan bruge af alle mødre

Helt alene – helt i orden! 

 

You Might Also Like