Få gratis opgaver og juleklip hver dag frem til jul.

Julemåneden er godt i gang og det er nu tid til al den gode julehygge med æbleskiver, pebernødder og kreative hyggestunder. Børnene er i gang med deres chokoladejulekalendere og Nissebanden på TV, men hvad med at give dem en ekstra julekalender, hvor de også kan være kreative og blive udfordret med en daglig opgave.


Sjove opgaver og juleklip til print
Ved at tilmelde dig julekalenderen fra Opgaver for børn, får du hver dag i December indtil juleaften, tilsendt en lille opgave samt et juleklip. Julekalenderen er tiltænkt børn fra ca. 4 år og opefter, og er tilmed gratis. Du skal blot have printer, blyant, saks og limstift parat.
Du kan tilmelde dig her: www.opgaverforborn.dk/julekalender-2016

Klassiske julehjerter og kræmmerhuse
Opgaverne varierer imellem labyrinter, prik til prik, farvelægning- og tælleopgaver i juletema. Juleklippene består af julehjerter, lanterner, kræmmerhuse, julehuse, flagranker og meget mere i klassisk design. En opgave og et juleklip bliver sendt ud hver dag, og så er der til en daglig hyggestund med ungerne.

Opgavehæfter og bilbingo plader til print
Opgaver for børn er en hjemmeside med opgaver og aktiviteter for børn fra ca. 4 år og opefter. Her kan man finde lærerige og underholdende opgaver til print. Tips til underholdning til rejsen og andre kreative aktiviteter og spil. Her er masser af inspiration til “offline” aktiviteter for familien.

Så mangler du ellers udfordringer til de små i løbet af dagen, kan du finde sjove opgavehæfter til print her: www.opgaverforborn.dk/shop. Mange af opgaverne er gratis, og de andre kan købes til en meget lav pris.

Eller hvad med gratis bilbingo plader til de lange køreture og flere tips til underholdning på rejsen:
www.opgaverforborn.dk/til-koereturen

Nem adgang til læring og underholdning
Med inspiration fra egen datter på 5 år, der elsker sjove opgaver, bliver siden bestyret og løbende opdateret af en mor til to. Målet er at give forældre nem adgang til læring og underholdning for deres børn. Siden bliver løbende opdateret med nye opgaver og andre sjove udfordringer i første omgang målrettet førskolebørn.

Har du lyst til løbende at blive opdateret og samtidig få et gratis opgavehæfte, kan du tilmelde dig Opgaver for børns nyhedsmail her: www.opgaverforborn.dk/opgavehaefte

Glædelig december

5r23hbh4ew

gfd rb3w

You Might Also Like