Jollyroom.dk – har det hele, også til børneværelset

Jollyroom.dk har nordens største udvalg af produkter til børnefamilien, og vi har været inde og kigge på deres kæmpe udvalg til børneværelset, og vil i denne artikel samle nogle af vores favoritter derfra. 

Hos Jollyroom.dk finder du barnevogne, autostole, børne- og babytøj, produkter til gravide og ammende mødre, indretning og inspiration, legetøj, babyudstyr og meget mere. De tilbyder produkter fra velkendte varemærker som Britax, Philips Avent, BabyBjörn, Didriksons, Färg & Form, Brio, LEGO, Lundmyr, Tretorn, Name it, Medela og mange flere.


Man behøver ikke mange ting for at lave et fint børneværelse, og det behøver ikke være det dyreste. En vigtig ting at huske er at værelset skal være til børnene og der skal være plads til opbevaring og leg.

Belysning er en vigtig ting på børneværelset, da det er vigtigt at der er hyggeligt og at vores små poder føler sig godt tilpas, da de både skal lege på værelset men mange også sover derinde. 

Jollyroom.dk har 5 sider med de sødeste lamper og belysning og der er mange der ville passe ind på de fleste børneværelser, vi er specielt vilde med de fine bogstaveslamper, også er der 40% på rigtig mange af de fine lamper lige nu. 

amaise 

De skønne bogstavslamper ville heller ikke være dårlige på vores kontor 😉 

Opbevaring er en god idé, da man jo har rigtig mange småting og legetøj på et børneværelse som man gerne vil kunne gemme lidt væk og rydde op. Derfor er det en god idé at finde noget opbevaring som har låg og kan stilles ind på hylderne. Vi er vilde med alle de fine kufferter og æsker man kan få hos Jollyroom.dk

Møbler findes der også rigtig mange af hos Jollyroom, både reoler, hylder, stole mm.

Denne Reol er virkelig fin og stilren, så man kan pynte med en masse andre ting. 

Puf med opbevaring i, smart til både leg og til at gemme lidt af rodet væk. 

En Lænestol kan være med til at gøre værelset til et hyggerum, og denne stol er praktisk, da man kan tørre alt snask af, da den er lavet af PU med træben, den er stilet og praktisk. 

En anden ting der kan gøre børneværelset ekstra hyggeligt er en tipi, og der fås de lækreste hos Jollyroom. En tipi er super smart som hule, og mange børn er glade for at kunne gemme sig derinde med en masse puder og bamser.  

Den sidste ting som er blandt vores favoritter hos Jollyroom.dk er deres lækre sengehimmel som de har i mange afskygninger, og som også er geniale at lave huler under og samtidig kan gøre fx tremmesengen til et ekstra skønt sted.   


Læs også: 

DIY – På besøg hos edderkoppen

Fastelavnskostumer til børn – mulighederne er uendelige hos Temashop.dk 

Mor fortæller om at være alenemor, datter fortæller om at være alene med sin mor

Fif til tilværelsen som alenemor – kan bruge af alle mødre

Helt alene – helt i orden!

Hjælp til indkøb, inden baby kommer

ShoppeMama // Fannymia – Butik i Lyngby 

You Might Also Like