DIY – Personlig ABC-plakat

Christina er mor til lille Clara på 8 måneder. Hun har fået en virkelig skøn og kreativ ide, til en anderledes og meget personlig ABC-plakat til børneværelset. Motivet er barnet selv, så man kan følge udviklingen hele det første år. I kan læse hvordan I selv kommer igang lige her.

DIY, diy plakat, gør det selv plakat, lav selv plakat, plakat med baby, børneværelset, børneværelse, kreativ mor,
Jeg kan godt lide tanken med, at have et billede af min baby fra hver måned, af barnets første leve år. Men jeg synes også, at det er dyrt med 12 ture til fotografen, samt pladsen ikke er til 12 billeder herhjemme. Så jeg kom på ideen om, at lave en ABC-plakat med baby, således man kan følge udviklingen det første år. Jeg anskaffede nogle ABC-kort med bogstaver fra hele alfabetet, og gik i gang med at tage et billede hver 14. dag med et nyt bogstav hver gang. Dette giver 29 billeder, så det sidste billede tages når barnet er lidt over 1 år (58 uger). 
Jeg har valgt, at tage billederne i forskellige positioner, således at udviklingen også her følges.
Det forpligter selvfølgelig en til, at huske at tage billederne, men fordelen er uden tvivl at man slipper for, at skulle afsted til fotografen, og det tager ikke længere tid at gøre det selv med et alm. kamera eller iPhone kamera.
 
Min plakat egen er stadig i produktion, så kan desværre ikke fremvise et færdigt produkt. Men jeg håber på et godt resultat og en fin personlig ting til min datter. 
Du skal bruge:
  • ABC-kort (mine er købt LIGE HER)
  • Kamera
Jeg har tænkt mig, at anvende Vistaprint.dk til det færdig resultat, hvor man kan designe sin egen plakat.
Endnu et plus ved dette projekt er alle de tossede billeder af baby, man får lov til at beholde uden merpris! 
Man kan ligeledes anvende billederne til at sammensætte barnets navn som fin og personlig interiør til børneværelset.
TIP:
  • Have en fast reminder på telefonen hver 14 dag til fotografering. Gerne en fast dag man ved man har tid. 
  • Sæt bogstavet i en ramme. (Det fortryder jeg nu, at jeg ikke fik gjort fra starten, da min nu lidt større baby spiser og krøller bogstavet)

 DIY, diy plakat, gør det selv plakat, lav selv plakat, plakat med baby, børneværelset, børneværelse, kreativ mor,


Har du noget du ønsker at dele på MamaWise.dk? så send meget gerne tekst, billeder, hvor du ønsker vi linker til dig, mv. på mail til MamaWisedk@gmail.com – vi glæder os til at læse din historie, gode råd, opskrift osv.

You Might Also Like