DIY svensk træhusidyl på legeværelset

Hjemme hos Sanne og hendes mand er det i den grad børnebørnene Espen på 3 år og Elvira på 1 år som er i fokus, når de er på besøg. Sanne har altid været kreativ også i forbindelse med hendes tidligere arbejde som dagplejer.
Vi har fået lov til at vise deres smukke gør-det-selv projekt.

“Esben elsker at lave mad og sælge det ud gennem vinduet, tage vand fra vandhanen, en kage på tallerken og servere det for hvem der lige kommer forbi. Ovnen med lys har altid optaget meget, så der er blevet bagt blandt andet pizza mange mange gange, som så er blevet skåret ud og fordelt på små tallerkener”

Farmor og farfar har et helt værelse til børnebørnene som indbyder til massevis af timer med kreativleg.

Legekøkkenet er bygget fra bunden af og er opbygget som en rumdeler, for at give de bedste muligheder til kreativ og god leg. Legekøkkenet er bygget i finer og MDF plader, maling og små ting samt en masse kreativitet.
Inde i ovnen er der lys som tænder ved bevægelse.
Sanne har valgt en lampe på batteri og disse kan købes i diverse byggemarkeder.

Rumdeleren/legehuset er sikret med en strop som er fastgjort til en krog i spærret. Man kan også tage en plade med et større gulvareal. Dog vil vi på Mamawise, anbefale at man fæstner den grundet sikkerhed.

Ved at Sanne har sat huset til en strop har hun god mulighed for, at vende og dreje det.

Har du spørgsmål til Sanne/legehuset, så skriv en kommentar under indlægget her på bloggen.


Har du lavet et DIY-projekt som vi må vise? Send os en mail (mamawisedk@gmail.com) med lidt billeder og så tager vi den der fra 🙂

You Might Also Like