Fastelavns inspiration 2018

Sannes drenge som – Lynet McQueen og Peter Pan


En kreativ og meget sød lille drage


Jeg laver for det meste kostumer selv, børnene er med til at vælge hvad de vil være. Her er Vera klædt ud som en snegl og Viggo som Rasmus Klump. Jeg er ikke en haj til at sy, men med lidt fantasi, symaskine, limpistol og få andre midler kan man sagtens finde på lidt sjovt.
Mvh Ann Mydske Møller


Min datter ville gerne være Minnie, så jeg har lavet dette sæt til hende.

Da jeg selv var barn, lavede min mormor flere kostumer til mig. Jeg var bl.a. hyrdinde i flot hvid kjole med slør (og min fætter skorstensfejer)

God weekend.
Kh Heidi
Wilma som tiger i kostume fra Temashop.dk


Tilføj gerne billeder af jeres unger i fastelavns kostume i kommentarfeltet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply