Fra bangebuks til daredevil – Hummer Elbil

Wilma Winther Due har i samarbejde med Jollyroom.dk fået lov til at teste verdens sejeste Hummer Elbil. Wilma har været ellevild og er gået fra at være lidt en “bangebuks” til en “daredevil”. 


Lidt inden påsken modtog vi en meget stor pakke fra Jollyroom.dk og I skulle have set lysene i Wilmas øjene. Wilma er snart 3 år og bliver storesøster inden længe, og I kan tro hun glæder sig. Men det sidste stykke tid, har alle ting der er kommet med posten, og hjem i mors poser, mest været til lillesøster og det kan godt blive lidt træls i længden.

Men ikke denne kæmpe pakke, den var til Wilma og bare pakken i sig selv gjorde at Wilma blive meget glad og nysgerrig, for denne gang var det ikke en kedelig ting til lillesøster Saga men noget til hende, og far skyndte sig at fortælle at det var en ting til store piger – hvilket gjorde Wilma lidt stolt.

På pakken er der et billede af den super seje Hummer Elbil, og Wilma spottede straks at det var en bil, men hun kunne ikke helt forstå det der med at det var en Elbil (hvilket jo er helt forståeligt). Vi prøvede at forklare hende at den kunne køre selv, ligesom den bil mor og far havde – men glæden og forvirringen var stor.

Wilma ville have at vi straks skulle åbne den spændende kasse, så hun kunne se bilen. Men da klokken var mange måtte vi overbevise hende om at det var bedst at vente til dagen efter. Far og mor brugte lang tid på at samle bilen den aften, så den kunne være klar næste morgen.

Vi kæmpede lidt med den, da der er mange løsdele og en lidt svær vejledning – vi fandt heldigvis en video på youtube, der var rigtig god og gjorde det hele en hele del nemmere.

Vi har efterhånden en del legetøj fra Jollyroom.dk, men jeg tror nu alligevel at denne bil har været den der har fået Wilmas kæbe til at hænge mest 😉 og det kan jeg godt forstå, da den virker meget stor i vores lille stue i vores lille lejlighed, og så fordi den er mega sej 😀

Da vi bor på Søborg hovedgade, og skulle tilbringe hele påsken i sommerhus i nordsjælland, valgte vi at bringe den med der op – hvilket viste sig at være en rigtig god ide. Wilma legede næsten ikke med andet hele weekenden, og hun gik fra at synes at bilen var lidt farlig til faktisk at sætte foden på speederen, holde begge hænder ud til siderne også bare kører der ud af.

Wilma er ellevild med hendes nye bil, men mor er også glad. NU kan jeg endelig få et skilt i bagruden af min bil – uden at teksten lyver ! 😉 

 Det er ingen hemmelighed at det har været en af de vildeste ting Wilma har fået, den er blevet brugt ekstremt meget – og Wilma snakker rigtig meget om den. Hun har vist den frem for sine venner og følte sig meget stolt og stor, hvilket jeg tror betyder rigtig meget nu hvor man skal være storesøster.

Wilma har faktisk været rigtig god til at “dele”, ved at give hendes venner en tur, hvilket hun normalt er super dårlig til. Jeg har valgt at give Hummer Elbilen “sutter” udfra Wilmas oplevelse og derfor får den 10 sutter.

Den havde nok fået lidt færre sutter hvis det kun havde været udfra mig selv, da jeg synes at det var en kamp at samle den og at det jo er lidt meget forkælelse i forhold til pris og hvad man kan bruge den til osv. Men at se Wilmas øjene når hun ser den og kører rundt i den gør helt sikkert at jeg godt kan være med til at give den topkarakter. 

 

You Might Also Like