IKEA – LEGEKØKKEN

IKEAS DUKTIG legekøkken er næsten at finde i alle danske børnehjem, til stor fornøjelse for de små pus. Køkkenet er lidt ‘kedeligt’ i forhold til andre legekøkkener, men her ligger IKEAs legekøkken op til, at man udfolder sin kreativitet og designer sit eget legekøkken.
Vi har samlet en masse flotte køkkener til dig og lidt tips til, hvordan du renovere dit legekøkken efter tidens trends.

Nye greb
Nye greb eller renovering af de gamle greb er med til, at ændre udrykket i køkkenet.


Nips
Fyld køkkenet med nips, for at skabe en hyggelig stemning og ikke mindst en autentisk køkkenleg. Hjemme hos os, bliver der tit hentet nye viskestykker fordi lege hviskestykket er ‘vådt’.


Maling
En eller flere slags maling er med til at give legekøkkenet et helt nyt udtryk. Du kan male det i lige den farve der passer ind, hjemme hos jer.
Vi har set flere køkkener som også er blevet malet med tavlelak, så køkkenet på den måde får en ekstra funktion. 


Bagbeklædning

En ekstra bagbeklædning som blive belagt med folie i enten flise-look, trælook eller noget helt tredje.


Instagram: sl_saralauridsen


Folie

Folien forvandler den normale bordplade til marmor, træ, blomster- lige den folie du finder. Mange børn synes at det er sjovt, at deres køkken minder om det vi forældre har. Folien er nem at have med at gøre og kræver ikke ligeså meget arbejde som f.eks. maling gør.

Instagram: @Villads_mama

Instagram: @emilykondrup


Lys

Det er altid dejligt med lys når man er i køkkenet. De fleste byggemarkeder og Bilka har disse fine ‘lamper’, man sætter op med tilhørende dobbeltklæbende tape. Så trykker man bare på lampen og så er der lys i. De kører på batteri, så man slipper for en masse ledninger.


 

You Might Also Like