Inspiration til julegaver // Kids-world.dk

MamaWises følgere har stemt på Kids-world.dk som en af Danmarks bedste webshops til børn, og det kan man godt forstå. Her kan du nemlig finde et kæmpe udvalg af børnetøj, og Kids-world.dk har også en masse lækkert legetøj og udstyr til børneværelset. Så er du så småt begyndt at tænke på julegaver, så har vi samlet lidt inspiration til dig her.


Julen nærmer sig hastigt, og hvem ser ikke frem til at se børnenes øjne stråle, når de pakker gaverne ud juleaften? Men ved du ikke helt, hvad du skal give de små poder, eller er bedsteforældrene begyndt at rykke for gaveønsker, så har vi samlet lidt inspiration her.

Julegaver til de mindste

Et must have er simpelthen bObles´ skønne tumledyr. Børn elsker at kravle rundt på dem, hoppe ned fra dem eller bruge dem på alle mulige andre måder, der styrker motorikken. De er lavet af skum, så dit barn ikke slår sig på dem, og så er de oven i købet vildt flotte, så man kan have dem stående i stuen. Og det er jo faktisk meget praktisk, at de altid er lige ved hånden, når børnene har lyst til at lege med dem.

bobles

Er du til bløde pakker, men gider ikke købe tøj, så har NatureZoo lavet de sødeste hæklede sager. Der er både bamser, rangler og meget andet, som den lille baby bare vil elske at ryste, kramme og bide i. Og så gør det jo ikke noget, at de faktisk også er pæne at se på. 

Julegaver til de større børn

Har du et barn i 2-3-årsalderen, så ved du, at noget af det sjoveste, de kan finde på, det er at efterligne mor og far. De elsker rollelege, og der er dukker altså et hit. De skal pusles og plejes, vugges og lægges til at sove. Her har Smallstuff hele udstyret til dukkekrogen med de flotteste dukkevogn med et fint, gammeldags look. Det er også Smallstuff, der står bag den søde dukkeseng, som ligner Lilleper-sengen. De har lavet helt vildt søde, hæklede dukker, som man kan skifte tøj på eller invitere til teselskab, og der er selvfølgelig også flot dukkesengetøj og dukketæpper, som matcher det hele.

vbhjk

Har du en lille handyman, er Sebras værktøjsbænk et must. Der er plads til at hamre og banke, skrue og save, og værktøjsbænken er lavet i et smart retro-design i flotte, afdæmpede farver. (Sebras værktøjsbænk er desværre udsolgt pt. men den forventes på lager igen i starten af uge 47) Eller måske et legekøkken er sagen? Så kan barnet lave mad side om side med mor og far, og med det super flotte design ser det lige så godt ud på børneværelset som i stuen eller i køkkenet.

Hvem kender ikke det, at legetøjet bare ligger og flyder ud over det hele? Så er det altså virkelig rart at have noget, der kan holde styr på alle legesagerne. Her har ferm Living lavet nogle vildt smarte opbevaringskurve, hylder og knager, som med et enkelt og grafisk design ser lige så godt ud i stuen som på børneværelset.

bvirhfb

LEGO Storage har lavet en række opbevaringsbokse, der ligner store legoklodser, og der er masser af plads til både stort og småt. De er super praktiske, fordi de kan stables, og med de klare farver sætter de kulør på hjemmet. Mon ikke mange LEGO-glade børn ville elske; at få dem i julegave?

Interiør til børneværelset

Selvom børnene mest er i centrum i julen, er det aldrig nogen dårlig idé at forkæle sig selv lidt. For eksempel med et lækkert sæt sengetøj fra Liewood, der har et stilrent look, sarte farver og diskrete prints. Ferm Living laver også super lækkert sengetøj med farver og prints, der passer ind i et moderne hjem. Og så er det jo et plus, at begge mærker bruger økologisk bomuld til deres sengetøj.

eiufbjn

Er du en mor med en stor mave på, der utålmodigt går rundt og venter på, at et lille vidunder skal komme til verden, er det skønt at fordrive den sidste ventetid med at indrette hjemmet til det nye familiemedlem. Hvis du vil ønske dig sager til børneværelset har That’s Mine lavet knager, hylder og små vægskabe i træ med både søde og sjove motiver, der kan give børneværelset et humoristisk twist.

Og når du nu er i gang med at skrive ønskeseddel med ting til børneværelset, så er det en virkelig god idé at tænke på noget diskret belysning.  Det er bare super praktisk, når du skal op midt om natten og amme. Så ender hverken du eller baby med at være lysvågne, og I kan let sove videre bagefter igen.

A Little Lovely Company har lavet nogle vildt søde, små lamper, der ligner en sky, en stjerne eller andre sjove figurer. De giver en blød og dæmpet belysning, og som et plus skal de ikke bruge ledning, så man kan stille dem lige, hvor man har lyst. Den er derfor perfekt ved ammestolen eller på puslebordet, når den lille skal skiftes om natten.

Mr. Maria har også bare lavet de flotteste lamper med den søde kanin Miffy. Lamperne kører på batteri, og de fås fra den helt lille størrelse, der passer perfekt ved puslebordet, til den store, der er rigtig dekorativ på børneværelset.

hjkl

Vi håber, det gav lidt inspiration til juleønskerne, og hvis I har lyst til at se mere af vores store udvalg af legetøj og interiør, kan I kigge forbi shoppen Kids-world.dk skaermbillede-2016-11-15-11-53-12

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. 


Læs også: 

Shoppemama // Inspiration til børneværelset fra Kids-world.dk 

Julebagning i børnehøjde

Shoppemama // UDSALG hos Kids-world.dk 

You Might Also Like