Julefilm for børn.

Noget af det der er med til, at finde julestemning frem herhjemme er julefilm. December er en travl måned, og med solskin, regn og manglen på sne, kan man nemt glemme at det rent faktisk er december og ikke mindst, at det er jul lige om lidt.

Og findes der noget mere hyggeligt end, at sidde krøllet sammen i sofaen og se en hyggelig julefilm sammen med sine børn? Nej vel?

Vi har samlet 7 gode bud på søde julefilm, du kan se sammen med dine børn.

Alene hjemme 1 og 2.

Klassikeren som år efter år bliver sendt i tv’et. Lille Kevin bliver bliver glemt, da hans familie har travlt med at komme afsted. Alene må Kevin forsvare hjemmet mod to indbrudstyve.

Niko og de flyvende rensdyr.

Niko drømmer om at gå i sin fars fodspor, nemlig at flyve julemandens kane. Der er dog ét lille problem…. Niko har højdeskræk.

Elf

Klassikeren fra 1992. Buddy er et menneske som er vokset op sammen med nisserne, derfor tror han selv, at han på trods af sin størrelse er en nisse. Man følger hans eventyr på Nordpolen.

Polar Expressen.

Findes julemanden? Det bliver der sået tvivl om i denne søde børnefilm. Hovedpersonen er en dreng som ikke længere tror på julemanden.  Natten til d. 24 december bliver han hentet af et magisk tog som har retning mod julemandens hjem- Nordpolen. Man følger rejsen til Nordpolen som indeholder sang, dans, nogle udfordringer samt troen på julemanden.

Tror du på julemanden?

Handler om en familiefar der uheldigvis kommer til at slå selveste julemanden ihjel juleaften. Inden han har set sig om, har han selv fået en stor mave og hvidt skæg og siger ho ho ho.

Peddersen og Findus 3 – nissemaskinen.

Der er julehygge hos peddersen og Findus. Findus vil dog gerne have, at julegaverne kommer med en nisse. Peddersen går straks i gang med, at opfylde Findus’ ønske, men inden han ser sig om, er der nisser tilstede.

Grinchen – julen er stjålet.

Den grønne, sure Grinchen bryder sig bestemt ikke om julen. Og han gør alt hvad han kan for, at ødelægge den for byens indbyggere. Der kommer en lille pige i vejen for hans planer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply