Kom i julestemning med julepynt og hygge

Mon ikke Mamawises følgere har lagt mærke til, at december måned nærmer sig hurtigt. Det har vi i hvert fald hos Kids-world.dk. December er lig med jul, og der skal hygges med familien, og der skal selvfølgelig pyntes op. Ligger du ikke inde med den kæmpestore kasse med julepynt a la Gertrud, skal du ikke fortvivle. Hos Kids-world.dk kan du finde alt, hvad du behøver for at komme i den rette julestemning.


Hoptimister – nu i julestemning

Vi er vilde med Hoptimisterne, og så er det jo bare fantastisk, at de også er i julehumør. Nogle af dem har klædt sig i nissetøj, og man kan endda få en ho-ho-ho-ppende julemand. Og kender I den om Rudolf, Rudolf med den røde tud? Ham kan du såmænd også få i en smilende og hoppende Hoptimist-udgave sammen med andre af julemandens rensdyr.

fghj

Hoptimisterne sørger for, at du kommer i den helt rigtige julestemning med Hoptimister, der er blevet til snemænd og engle. Og Hoptimister som julekugler på juletræet eller hængt op i vinduet – det er da kun til at blive glad af!

vgi

Julesokker med stil

Findes der noget bedre end at se børnenes forventningsfulde øjne, når de står op om morgenen og spændt kigger efter, om nissen mon har været på besøg i løbet af natten? For måske ligger der en lille pakke til dem – hvis de altså har været søde! Liewood har lavet de lækreste julesokker med god plads til både store og små gaver. De er lavet i en flot, quiltet kvalitet med et stilrent look, og så er de vendbare, så du bestemmer selv hvilket udtryk, der passer til dit hjem.

fgyi

Forklæder – beskytter tøjet, når I skal bage og være kreative

Skal børnene i det kreative hjørne og selv lave julegaverne i år, er det en rigtig god idé med et forklæde, der beskytter tøjet og huden mod maling, lim, vandfarve, og hvad man ellers skal bruge til gør-det-selv-projekterne. Her er det rigtig praktisk med et forklæde, der dækker godt af. CeLaVi har lavet nogle super praktiske forklæder med lange ærmer, og de er lavet i et helt vandtæt materiale (ligesom regntøj), så tøjet også er tørt og rent efter en gang kunstmaleri.

uyhghj

Duften af nybagte brunkager, der spreder sig i køkkenet, kan tænde julelysene i øjnene på de fleste, men de slukkes hurtigt igen, hvis tøjet er smurt helt ind i mel og fedtet dej, efter at du og dit barn har hygget med at bage julekager og lavet konfekt. Så er det altså praktisk med et forklæde, der beskytter tøjet mod de stride pletter. Ferm Living har lavet de fineste forklæder med flotte motiver i afdæmpede farver. Så kan familiens mindste bage med stil sammen med mor og far.

Sættekasser til julens pynt

Kommer dit barn også hjem med alvedens fine kreationer fra dagplejen eller børnehaven? Og ved du ikke, hvor du skal gøre af det, så er en sættekasse med rum i forskellige størrelser lige sagen. I Bloomingvilles flotte sættekasse i træ kan børnenes kreationer få en æresplads i hjemmet, eller du kan her udstille alt dit fineste julepynt.

vbho

Lys i den mørke tid

Der er ingen tvivl om, at juletiden er en mørk tid, men så er det også bare ekstra hyggeligt at omgive sig med masser af lys. Både levende lys og elektrisk lys giver en fantastisk stemning. Man kan f.eks. hænge en lyskæde op indefor. En kæde fra Happy Lights med hvide kugler, der ligner snebolde, er perfekt til at skabe den rette julestemning. Så hvis der ikke er sne udenfor, kan man snyde lidt og skabe et lysende snelandskab indendøre.

Kig forbi vores shop og bliv inspireret til at komme i dejlig julestemning.

gyi


Læs også: 

Inspiration til julegaver // Kids-world.dk 

Shoppemama // Inspiration til børneværelset fra Kids-world.dk 

Shoppemama // UDSALG hos Kids-world.dk 

DIY – Støb dit eget lys

DIY – Praktisk adventskrans i børnehøjde

Julebagning i børnehøjde

You Might Also Like