Kostvejledning del. 4 – Carrotstick.dk “Fantastisk oplevelse som ikke er slut”

Vores egen Amanda har teste et kostvejledningsforløb hos Carrotstick.dk.

Man kan vælge at tage en time, eller et forløb der består af 4 gange, hvor man snakker med Katrine Gisiger der har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Et kostvejledningsforløb hos Katrine strækker sig over 4 gange af 60 minutters varighed. Amanda har besøgt Katrine for 4. gang og sidste gang under testperioden, men har valgt selv, at fortsætte da hun er blevet super glad for forløbet. Som hun siger: “Jeg kan klart anbefale Katrines forløb, også til folk der kæmper med andet end kosten, da Katrine giver værktøjer der kan bruges på det meste”.


carrotstick, carrotstick.dk, fødselsvægt, kostvejledning, kostvejledning er virker, mama, mamawise, mamawise test, mamawise tester, mamawise.dk, mamawisedk, mor fortæller, mor og sundhed, redskaber til vægttab, sund mor, sundhed, vægttab. ændre livssyn

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse, og er nået super langt med mig selv, siden jeg startede hos Katrine i januar. Jeg er blevet så glad for mine besøg hos Katrine, at jeg har valgt at fortsætte hos hende, da jeg på den måde ved jeg vil blive ved med, at udvikle mig og nå mange flere af mine mål.

Jeg har i flere år haft en del ønsker om nogle ændringer i mit liv – og på bare 3 måneder hos Katrine, har jeg fået gjort noget ved dem. Det var nogle ændringer som jeg efterhånden havde skudt en hvid pil efter, men efter jeg har mødt Katrine har jeg kun fået mere blod på tanden til, at få gjort noget ved de ting jeg kæmper med. Og jeg har fundet ud af, at man kan næsten alt, hvis man bare sætter realstiske mål og løser tingene lidt af gangen.

En af de vigtigste ting jeg har taget med mig, er helt bestemt at man aldrig må forbyde sig selv noget – ligeså snart du forbyder dig selv noget, fx. chokolade, er det eneste hjernen hører CHOKOLADE, og dette gør at det eneste du har lyst til er chokolade.

Jeg har ALTID kæmpet med sodavand – JEG ELSKER sodavand, jeg vil faktisk sige, at jeg er afhængig af sodavand og kan godt drikke flere liter om dagen. For første gang har jeg ikke forbudt mig selv sodavand – hvilket har resulteret i, at jeg ikke har drukket sodavand i 10 dage. Det er altså vildt for mig, og et meget stort skridt, for mange af de ting jeg kæmper med. Jeg har ikke forbudt mig selv det, så jeg har tænkt mig, at drikke en sodavand hvis jeg får lyst, men jeg har faktisk ikke lyst.

Udover at jeg er blevet bedre til ikke, at forbyde mig selv diverse ting, er jeg endelig kommet op på den cykel som jeg ikke har siddet på de sidste 10 år. Jeg er begyndt at cykle 12 kilometer hver gang jeg skal i skole, og jeg elsker det! Jeg får endelig lidt motion (som jeg ikke har fået meget længe), jeg kommer meget hurtigere i skole og jeg sparer omkring 600 kroner om måneden.

Jeg er super stolt, og det var fantastisk at jeg kunne cykle til min sidste samtale i dette testforløb hos Katrine.

Jeg ved ikke hvad Katrine har gjort ved mig ;), men jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået lov til at teste hendes fantastiske forløb, og jeg har lært rigtig meget om mig selv ved bare 4 x samtaler med hende. Som jeg har nævnt før. er Katrine ikke belærende (som andre kostvejledere jeg har prøvet har været), men tvært imod meget sød, forstående og vejleder en i den rigtige retning. Hvis jeg er kommet og ikke har følt, at jeg har “prøvet nok, eller været god nok”, har Karine hurtigt fået det vendt til noget positivt, og på den måde fået mig til,  at blive ved med at prøve og have lyst til at gøre noget for både, at blive sundere og bedre udfra mine egne ønsker.

MamaWise og jeg takker Carrotstick.dk mange gange for at vi har måtte teste jeres kostvejledningsforløb. Jeg glæder mig allerede rigtig meget til at se Katrine igen d. 6 maj.

Som I nok kan læse udfra mine 4 indlæg, så kan jeg virkelig anbefale alle at tage et forløb hos Katrine, I kan læse de 3 andre besøg her: 

Anmeldelse af kostvejledningsforløb hos Carrotstick.dk

Anmeldelse af 2. kostvejlening hos Carrotstick.dk

Kostvejledning del 3. – Carrotstick.dk 

Mange tak fra cykelmyggen Amanda Winther Due, som ikke savner sodavand for første gang i sit liv. 

carrotstick, carrotstick.dk, fødselsvægt, kostvejledning, kostvejledning er virker, mama, mamawise, mamawise test, mamawise tester, mamawise.dk, mamawisedk, mor fortæller, mor og sundhed, redskaber til vægttab, sund mor, sundhed, vægttab. ændre livssyn

  

You Might Also Like