Mama & papa forkælelse i Designer Forum

I denne weekend er der Designer Forum i Forum, og det er bestemt et besøg værd, især hvis man har brug for at lufte dankortet lidt og rigtig forkæle sig selv eller sin mand.

Designer forum er spækket med lækre mærker, så som: Samsøe & Samsøe, Second Female, Becksöndergaard, Modström, MaxMara og meget meget mere og der er rigtig mange penge at spare.

Der er ikke så meget til de små poder, men der gemmer sig dog rigtig mange lækre ting til de små blandt udstillerene, og 2 nye fund gjorde jeg, kender I Mini you? En masse af de lækreste børneting samlet på et sted, og der var rigtig mange penge af spare på det fineste tøj og interiør.

der ud over “opdagede” jeg de mega lækre Woden sko, og der måtte jeg simpelthen have et par med hjem til min datter, for det første var de mega fede, og der var mange fede styles og for det 2. så var der mange penge penge at spare !

Designer Forum, har ekstra meget lækkert til mændene denne gang. Så hvis man skal købe gave til far kan det klart anbefales at tage ind forbi.

Også er stemningen for altid skøn til Designer Forum, og I kan nå ind forbi både i dag Lørdag fra 10-17 & imorgen søndag fra 11-17

Husk at:
Barnevogn/kombivogn/klapvogn er kun tilladt inde i hallen om søndagen. Der findes barnevognsparkering ude foran hovedindgangen, under eget ansvar.

You Might Also Like