MamaKrogh og datter i Cirkus Arena

Hanne som fast skriver for MamaWise med sit eget hjørne – MamaKrogh har besøgt Cirkus Arena med sin datter fra oktober 2012 og fortæller her om deres oplevelse. 


For nylig fik Olivia og jeg muligheden for at komme ind og se Cirkus Arena. Vi har tidligere kun været i de lidt mindre cirkus, så jeg var spændt og mine forventninger var høje. Det er jo nordens største cirkus!

Vi fik fornemme pladser på stolene lige foran scenen og showet starter med at skønne, skønne Motor Mille får lov at overtage fortællingen fra selveste cirkusdirektøren.

Motor Mille tager os med gennem en imponerende fortælling om de forskellige artister, som brillerer med deres optrædener undervejs i historien. Motor Mille er virkelig den bedste cirkuskonferencier jeg har oplevet. Hun formår at fange store som små, med hendes fantastiske fortæller-evner og med dén måde hun indtager hele manegen.

Cirkus Arena indeholder alt det jeg og min datter forbinder med cirkus. Der var både cirkusprinsesser, dyr, klovneri, store muskler, masser af akrobatik og show-dans. Det hele blev leveret med en god portion komik, hvilket gjorde at alle var fanget af showet, barn som voksen. Særligt klovnens inkludering af publikum var hylende morsom for mig som voksen, hvorimod min 4-årige datter var dybt fascineret af den magiske fortælling om den smukke cirkusprinsesse.

For at toppe showet, var der skrevet sange til mange af artisternes optrædener. Sange der understøttede Motor Milles gribende fortælling om hver enkelt artist og akkompagneret af virkelig gode melodier. Så gode at CD’en med sange var et must-have efterfølgende.

Alt i alt var Cirkus Arena bare bedre end jeg tidligere har set! Om det var musikken, showet, Motor Mille eller noget helt fjerde vil jeg lade dig afgøre – for du skal tage ind og se det!

Showet er, efter min mening, egnet for børn fra 3 år og opefter. Særligt fordi Motor Mille er kendt fra Ramasjang og hun fanger selv de mindste med sin spændende fortælling. Jeg vil anbefale at hvis du skal afsted med små børn helt ned til 3 år, så vis dem på forhånd hvem Motor Mille er på dr-ramasjang app’en og find evt. en youtube video af et cirkus. På dén måde forbereder du dit barn på hvad det skal ind og opleve og se.
Når det så er sagt, så er det alligevel længe for en lille størrelse at sidde stille, selvom underholdningen er i top! Hav derfor lidt at drikke og en masse popcorn med ind, det kan hjælpe lidt på koncentrationen. Der er pause i showet, sørg for at komme ud og strække benene og få lidt frisk luft.
Når min datter blev lidt utidig, og det gjorde hun, for hun har krudt i rumpeteren, så tog jeg hende på skødet, så jeg sagte kunne hviske hende i øret om hvad der foregik i manegen. Det hjalp også.

Hanne og hendes datter har givet Cirkus Arena 9 ud af 10 sutter da det har haft en fantastisk oplevelse. 


Men nu til det allerbedste! Jeg er så heldig at jeg har fået lov at lave en GIVEAWAY med 2 x 2 billetter til årets forestilling. Lige nu turnerer Cirkus Arena i Jylland, men de kommer også til både Bornholm, Fyn og Sjælland og Øerne.

Se mere på www.arena.dk.

Deltag på både Facebook og Instagram

Vi trækker en vinder på både Instagram og Facebook. Deltager du begge steder, øger du dine chancer for at vinde.


 Læs også:

Anmeldelse af Apotekets lækre parfumefri serie for hele familien

Fif til at blive ven med tandbørsten

Fif til at smide sutten

9 tips til en kemifrit børneværelse

Hudplejeserie for hele familien fra Änglamark 

Hjælp til indkøb, inden baby kommer

10 fif mod kvalme i graviditeten

Tips og tricks fra Fuzzies

Når ens baby er den sureste i byen….. 

 

You Might Also Like