Mamas med lækre bryn og vipper

Depend har sponsoreret nogle af deres lækre produkter til nogle af vores mamas på MamaWisedk til test.

Depends produkter er miljøvenlige, bliver ikke testet på dyr og har ikke animalske ingredienser i deres produkter.

Vi har været så heldige at vi har fået lovet til at finde nogle til at teste til forskelligt fra Depend, læs mere her.


Nanna – Lifewithkids.dk

Har testet: Depend Eyebrow Pomade Colour Cream og Depend Artificial Eyelashes

Jeg må indrømme, at mit førstehåndsindtryk var præget af lidt blandede følelser. Jeg kan huske mærket Depend fra hylderne i Matas. Her er det ofte farvestrålende neglelak til lidt billigere penge, der er i fokus. Derfor var jeg overbevist om, at både Eyebrow Pomade Colour Cream og Artificisl Eyelashes lå i den billigere ende. Prismæssigt gjorde de også, men hvordan var kvaliteten i forhold til prisen?

Depend Eyebrow Pomade Colour Cream (farve: “Taupe”) overraskede mig faktisk. Den var let at smøre på øjenbrynene og gav en fin farve, der holdt hele dagen. Dog blev jeg irriteret over, at der ikke medfølger pensel eller lignende alternativ dertil. Det skal man købe seperat. Her kunne det være rart, hvis der medfulgte en lille pensel – eller hvis man kunne bruge et billigere alternativ (ex. vatpind).

De anbefaler selvfølgelig, at man køber en pensel af deres eget mærke: Depend Eyebrow Duo Brush.

⭐⭐⭐⭐ (4/5)

Depend Artificial Eyelashes (model: “Anna”) virkede voldsomme ved første øjekast. De var kraftige og meget mørke. Jeg fik flashback til min tid som professionel danser. Der brugte vi sådan nogle på scenen. Jeg ville ikke selv købe den model til almindelig festbrug, men Depend har tyndere og finere eyelashes, der kan bruges til det formål (ex. “Emma”).

Modsat den manglende pensel til Eyebrow Pomaden så medfølger der lim med til øjenvipperne. Denne lim er dog svær at dosere, så det kan nogle gange betale sig at købe en bedre lim ved siden af. Min erfaring er også, at de tit holder lidt bedre.

At få øjenvipperne på selv, kræver øvelse…men det kan lade sig gøre.

⭐⭐⭐ (3/5)


Jeg testede øjenbryns pennen fra Depend

Pennen er super nem at påføre og lave pæne øjenbryn med. Formen på pennen gør man kan lave en pænere kant. Udover det er børste hovedet med til at forme og fordele, og det giver et naturligt look. Det tager ikke lang tid og som mor er det godt med hurtige og nemme produkter om morgenen. Holdbarheden er okay, og en travl dag holder den nogenlunde. Jeg har dog rettet lidt i løbet af dagen. Vil helt klart købe den næste gang jeg skal have ny bryn pen.
Mvh. Berit

Jeg fik testet Eye lashes (Emma) og Eyebrow pomade colour creme (Soft Brown) med Eyebrow duo brush.
Eye lashes: De var dejlig nemme at sætte på og limen var nem at påføre uden der kom for meget lim ud. Jeg har prøvet dem nogle gange og man kan sagtgens genbruge dem, så længe man tager dem stille af og forsigtig piller den gamle lim af. Jeg kunne godt finde på at købe vipper fra Depend og jeg vil gerne anbefale dem til andre.
  • Eyebrow pomade: Den overraskede mig virkelig positivt. Den er vildt nem at påføre, og den er meget drøj ibrug, så man har pomaden i lang tid. Holdbarheden er rigtig god, selv efter en cykeltur. Jeg har prøvet at sovet med den på og da jeg vågende sad den næsten som inden jeg sov. Den er nem at fjerne med en alm. make-up fjerner. Jeg vil gerne anbefale den til andre.
  • Eyebrow duo brush: Det er en fin kombi børste/pensel. Den ene ende hvor man skal påføre pomaden er nem at bruge.  Og det er nemt at fjerne pomade rester efter brug. Det er en luksus ting at have den børste til. Hvis man i forvejen har en bryn brøste og en bryn pensel så virker det lige så godt. Jeg vil gerne anbefale den til andre.

Jeg hedder Nhung og jeg er 23 år gammel og er mor til to drenge på 3 år og 9 mdr.
Jeg har altid været interesseret i makeup og gik med makeup stort set hverdag indtil jeg blev mor. Jeg har ikke rigtig tid til at gå makeup til daglig så jeg går gerne ud i offentligheden uden makeup. Jeg er meget stresset om morgen og vil hellere sove de extra 15 min end at lægge makeup #mommylife
Jeg har fået tilsendt nogle produkter fra Depend som jeg skal anmelde her på mamawise så det vil jeg gøre.
Øjenbryns skraber
Der er 3 skraber i sort til 59,95,- . Jeg har faktisk altid brugt depends øjenbryns skraber men har aldrig prøvet dem her, jeg plejer at bruge dem hvor der er en gul grøn og lyserød.
Jeg plukker ikke mine øjenbryn da jeg synes det gøre afsindigt ondt – så er en skraber meget nemmere og smerte frit.
Jeg må ærligt inddrømme at de her skraber ikke er så skarpe som dem jeg plejer at bruge, jeg ved ikke om det bare er dem jeg har fået eller om det er sådan de er. Så man skal i hvert fald ikke være bange for at cutte sig selv. Jeg oplever man skal presse lidt hårdt ellers vil den ikke tage alle hårene med. Men efter 3-4 forsøg så fik jeg de fleste hår med – der er stadig nogle små som jeg ikke kan få med.
Alt i alt vil jeg give skraberne 3 ud af 5 stjerner.
Øjenbryns blyant
Depend øjenbryns blyant i Soft Brown 129,00,-
Jeg vil starte med at sige jeg elsker designen på blyanten, den er simpel og nem at holde. Spidsen på blyanten ligner en tusch/farveblyant og er nem at arbejde med. Den glider nemt på brynene uden at tegne for mørke streger og hvis det er kan man jo lige børste lidt af med den anden side af blyanten som har en øjenbryns børste. Farven jeg har fået er Soft Brown og passer perfekt til mit sorte hår og brune ender – den er meget naturlig i farven og er sikker på den vil passe til de fleste hårfarver.
Alt i alt vil jeg give dem 5 ud af 5 stjerner. Det bliver nok min go-to øjenbrynsprodukt.
Jeg har kun barberet og tegnet venstre side så man kan se forskel.
Øjenvipper
Depend kunstige øjenvipper 59,95,-
Jeg elsker kunstige vipper og i en periode gik jeg med dem hver eneste dag da jeg har meget korte øjenvipper af natur. Jeg har faktisk aldrig prøvet buketter altså hvor man skal tage dem på en efter en da jeg altid har tænkt det er for besværligt og tager for langtid.
Der er tre rækker med vipper den første række er der korte vipper til de inderste vipper. Og de andre rækker er de lange vipper til det yderste af dine vipper. Der er en hvid lim med som forresten bliver gennemsigtig når den kommer på. Og det er den bedste lim jeg har prøvet og som tørre hurtigt.
Jeg havde ikke nogle pincet så jeg brugte min hånd som jeg alligevel altid gøre med de andre slags vipper. Men jeg vil alligevel anbefale at bruge pincet da det er meget nemmere, det kræver nemlig man skal være præcis. Det var lidt svært at påføre men jeg fik det gjort efter mange forsøg og jeg må sige jeg er vild med dem! Det føles slet ikke som om jeg har vipper på og de ser meget naturlige ud selvom de er lange. Man kan sagtens genbruge dem et par gange så jeg synes 59,95,- er billigt for dem. Jeg giver dem 4 ud af 5 stjerner. Jeg vil helt klart prøve dem igen, øvelse gøre mester.
Her har jeg også kun vipper og tegnet brynene på venstre side.
Tak fordi i læste med og tak fordi jeg måtte anmelde produkterne for jer mamawise 🙂

Jeg var så heldig at blive udvalgt til at teste 2 depend produkter Julia Eyelashes og Eyebrow pencil.
“ Når det kommer til mor-tid sætter jeg stor pris på lækkert make-up, som kan gøre min hverdag nemmere. Med en lille vildbasse på 1 år er der ikke meget tid til at få ansigtet lagt i de rette folder imellem havregrød, vuggestue og vasketøj.
Derfor har det virkelig været skønt, at teste denne fine lille eyebrow pencil fra Depend. Den er super nem at bruge, og den skaber et meget naturligt look – hvilket er vigtigt for mig i en travl hverdag. Mine øjenbryn er ikke naturligt symmetriske, men det er virkelig nemt at skabe den symmetri med depend.
Jeg bruger den lille børste både før og efter påføring af farven, for at få så lige et resultat som muligt. Denne eyebrow pencil kan virkelig anbefales!
Jeg har også testet Depends Julia Eye Lashes og hold nu op, siger jeg bare! Wow nogle dramatiske øjne de skaber. De er dog mest anvendelige på en rigtig god bytur eller måske til en fed nytårsfest, for de skaber virkelig et blikfang! De er relativt nemme at påsætte for mig, og jeg har ikke ret stor erfaring inden for brug af falske vipper – måske det vil tilføre lidt glimmer og glitter til min hverdag, hvis jeg brugte det lidt mere? De kommer med en god og udførlig brugsanvisning, hvilket jeg er vild med.
Julia Eyelashes er fjerlette og jeg mærkede ikke, at jeg havde dem på – stort plus! Der skulle dog bruges lidt knofedt til at fjerne limen efter brug, men skal der ikke altid det efter en god bytur!?
Produkterne har virkelig levet op til mine forventninger, og især den lille eyebrow pencil er blevet fast inventar i min hverdag når mor-fjæset skal på i en hurtig vending.”
Jeg har vedhæftet lidt forskellige billeder – både før og efter anvendelse af produkterne.
Mvh Julie Riis Nielsen Mammariis)
 

You Might Also Like