Mit livs mirakel – fra depression til livsglæde

Marlene er 25 år og mor til Valdemar. Her fortæller hun åbent og ærligt om sin vej fra dyb depression til, at finde livsglæden igen. En rørende fortælling om hvor stærk og unik kærligheden mellem mor og barn er.
 
wertj

Selvom Valdemar ikke var planlagt, så vil jeg mene at han har været verdens bedste “ups’er”, og at det var det helt rigtige tidspunkt han valgte mig som sin mor. Han reddede mig fra det dybe hul, jeg lå dybt nede i, og trak mig op i lyset. Selvom jeg elsker min kæreste og familie rigtig meget, så havde de ikke kunne gøre det samme for mig, som Valdemar gjorde.
Da jeg fandt ud af jeg var gravid, var jeg på antidepressiv medicin, da jeg et par år inden da var gået til bekendelse, og havde fortalt min læge om min trang til at forlade verden. Der havde vi valgt, at jeg skulle på medicin hurtigst muligt, selvom jeg havde været meget imod det indtil videre, men jeg vidste også, at noget måtte jeg prøve for at få det bedre. Har ikke troet på, at det har gjort så meget godt for mig, andet end jeg blev utrolig afhængig af at de skide piller. Glemte jeg dem i et par dage fik jeg mareridt om natten, jeg blev skidt, fik svedeture, kvalme osv. Men alligevel fortsatte jeg i håbet om at de hjalp. Men da jeg blev gravid stoppede jeg med at tage dem samme dag, da jeg havde hørt de kunne skade fostret, og det var absolut det sidste jeg ønskede.
werthj
De første 14 dage var forfærdelige, og jeg havde abstinenser fordi jeg ikke fik min medicin som normalt. Men da det var
ude af kroppen og trangen var ovre, begyndte mit liv at give mening. Jeg mærkede det lille barn i min mave vokse, jeg så selv jeg voksede, jeg begyndte at mærke ham og det var den mest fantastiske følelse jeg nogensinde havde oplevet. For første gang følte jeg, at jeg endelig havde fundet min plads og noget jeg ville være god til, for jeg skulle være MOR og jeg ville kunne give min søn oceaner af kærlighed hver eneste dag, allerede imens han lå i maven. Og da jeg efter en lang hård fødsel endelig fik lov til, at have ham i mine arme, vidste jeg i dette sekund, at han havde reddet mig fra at ende et sted jeg ikke engang tør tænke på. Han gav mig smilet tilbage på mine læber. Og han giver mig så meget kærlighed og lykke hver eneste dag, at han er den eneste naturlige medicin som med garanti har positiv virkning på mig.

erfghj

 

You Might Also Like

 • Agnete snød alle – skjulte sit ekstra kromosom
  5. marts 2016 at 23:59

  […] Mit livs mirakel – fra depression til livsglæde […]

 • Når det er svært at blive mor – en fortælling om fødselsdepression
  7. marts 2016 at 18:53

  […] man har set frem til længe.  Vil du læse flere rørende fortællinger? Så se lige her: Mit livs mirakel – fra depression til livsglæde Mor som Du, MEN handicappet! Posted in Fødselsdepression, Livet med børn Tagged baby, […]

 • Når far rammes – Janus` fortælling om vejen ind i, og ud af en fødselsdepression
  8. marts 2016 at 10:10

  […] Mit livs mirakel – fra depression til livsglæde […]

 • Er jeg god nok? | mor-til-valdemar
  11. marts 2016 at 8:32

  […] kan også læse min historie på http://www.mamawise.dk – Den er forkortet og handler om hvordan Valdemar ændrede mit liv. (linket føre jer direkte […]