Ønsker til børneværelset.

Julen nærmer sig og det er ikke altid at de små pus ved, hvad de ønsker sig- eller måske er de stadigvæk så små, at mor bestemmer ønskelisten eller så store, at de begynder at gå op i det. Herhjemme er der værelses interiør på ønskelisten til yngste arvingen. Så vi har fundet nogle af tidens hotteste ‘ønsker til børneværelset’ til jer. -Alt fra de store traditionelle ting så som; seng, uro, sengetøj og til knager, spejle, gulvtæpper og andre småting.
Der er både interiør til baby, tumlinger og til de lidt større børn.

Klik på billederne for at komme til deres hjemmeside.  


Uroer bliver brugt både over puslepladsen og over sengen. De fås i mange forskellige udgaver, med og uden musik, med farve og uden farve etc.

Opbevaring er et must på børneværelserne. Vi har fundet lidt forskellige løsninger til jer. Mulighederne er mange alt efter hvilke behov man har.

 

 

 

 

Småopbevaring er et must på alle børneværelser. At de så samtidige kan være super flotte er jo kun et plus. Vi har blandt andet fundet en slagbænk som er brugbar og giver mulighed for, at gemme bamser eller andet legetøj væk.

Dukker er både for drenge og piger og man kan finde dukketøj samt tilbehør i alverdens farver. Vi har fundet lidt basis dukke tilbehør. Klik ind på billederne og find produkterne i andre farver/mønstre/motiver også.

Billeder fungere rigtig godt som pynt på de bare vægge. Og hvis man så samtidige kan lærer lidt er det jo kun et plus. Vi har fundet lidt til drengene, lidt til begge køn og (synes vi selv) den fineste drømmefanger som fås i flere forskellige farver. Der findes et hav af forskellige motiver til børneværelser, man kan også lave sine egne plakater til værelserne.

Trælegetøj har alle dage været et hit og er det stadigvæk. Vi er kæmpe fans af trælegetøj og det, at det kan holde til vild leg.

Køretøjerne er en genial mulighed for de små til at øve sig til en løbecykel og senere hen en rigtig cykel. De findes i mange forskellige udgaver, farver og størrelser. Herhjemme bliver der brugt flere timer ugentligt på at ræse ned igennem gangen og tilbage igen. Lad storesøster/bror sidde på og lad den lille skubbe, så fungere de også som en gåvogn 😉

Flagranker er dekorative på et børneværelse og kan være med til, at sætte lidt gang i festen. Flotte er de.

 

 

 

Lamper der er sket en del med lampe udviklingen siden den gang vi selv var små. I dag kan man få de fedeste lamper i alverdens former, motiver, figurer og meget mere. Vi har samlet lidt forskellige slags til jer.

Knager er en god mulighed for, at få legetøjet/klæd ud tøjet frem. Ligesom med så meget andet, så findes der et utal af muligheder.

 

Spejle er både dekorative og gode for udviklingen, de kan bruges fra nyfødt og op til at børnene vil have et nyt 😉 De styrker udviklingen hos babyerne og er gode ved nakketræning.

Små møbler er gode til flere ting, blandt andet at sidde på 😉 Det gode ved dem er også, at man kan rykke om på dem uden at det kræver det store. Tag tingene med ind i stuen, ud på badeværelset, udestuen, gangen eller hvor du lige får brug for dem.


MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel.
Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.

You Might Also Like