Anmeldelse af Olívy – diaper change

Olívy – diaper change er stadig ukendt i Danmark, men er nr. 1 i Frankrig og har været det gennem mange år. 

  • En blid rens, der kan bruges til sart babyhud, og et alternativ til vand, sæbe og vådservietter.
  • Beskytter huden mod affaldsstoffer fra urin og afføring
  • Forebygger rødme og irritation. 

  • Renser og plejer, et alternativ til vand, sæbe og vådservietter. 

  • Sikrer en ren og blød hud i naturlig balance. 

  • Naturlig og uden brug af parabener, parfume og alumininum.
  • Nem at bruge og kan også bruges af voksne med tør eller sart hud

Amanda og Wilma på 17 mdr. har testet Olívy, her kan I læse deres anmeldelse


Jeg havde rigtig svært ved, at komme i gang med at bruge Olívy i stedet for vådservietter, når jeg skulle skifte min datter Wilma på 17 måneder. De første par uger stod den fint på puslebordet, uden at blive brugt Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvordan jeg skulle komme i gang med den, da jeg følte at vådservietter var det nemmeste.

Jeg havde hørt andre olìvy, test, diaper change, baby, baby creme, pusle, produkter til baby, anmeldelse, mamawise, mamawisedk, mamawise.dksige, at den også var god til andet end babynumser, og da jeg havde tørre hænder en dag, prøvede jeg at bruge Olívy – og det er jeg glad for.

Man kan simpelthen mærke at Olívy beskytter huden, det er som om olien ligger en meget tynd og fin hinde, der gør at huden føltes lækker og giver den fugt.

Samme dag begyndte jeg også, at bruge den til Wilma, og hun har ikke været rød siden. Kun meget lidt en enkelt dag, som jeg er overbevidst om var pga. hendes tænder.

Vi er blevet rigtig glade for Olívy nu, og både mor her og Wilma bruger den hver dag. Den kan klart anbefales at prøve. Og så er den også lige blevet godkendt af Allergycertified, det gør at jeg ved, at den er perfekt at bruge til min datter.

Vi giver Olívy – diaper change 8 ud af 10 sutter.

Skærmbillede 2015-12-29 14.25.16


Olìvy kan bl.a købes LIGE HER.

I kan læse meget mere på deres hjemmeside Olívy.dk, Facebook eller Instagram.

12336369_10153445319202933_325681976_n

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af Olívy  Har du lyst til, at læse flere anmeldelser skrevet af forældre? Så se også:

Anmeldelse af selvlysende bamser fra Andemors Verden

Anmeldelse af A-derma Exomega creme og vaskegel

Anmeldelse af babyserien fra Apotekets

You Might Also Like