Om MamaWise

MamaWise er et online univers, forældre imellem. Her kan I finde inspiration, gode råd og tips, opskrifter, DIY guides, gode tilbud, læse fortællinger fra andre forældre, anmeldelser af produkter og meget andet. Fælles for al indholdet på MamaWise er, at det er baseret på erfaringer fra forældre, og ikke forskning eller faglig viden.

Vi startede i juli 2015 MamaWise på Instagram og Facebook, udfra en fælles drøm om, at skabe Danmarks bedste mødregruppe. I januar 2016 så www.mamawise.dk dagens lys. Det er her vi vil dele al den visdom, I forældre beriger os med.

Følg endelig også med på Facebook og Instagram, hvor I kan bidrage med jeres erfaringer, søge gode råd, deltage i konkurrencer, se når vi søger testpersoner til nye produkter og meget andet.

Vi søger altid efter nyt indhold og nye samarbejdspartnere til MamaWise, læs mere lige her.

Tak fordi du kiggede forbi vores univers.

De kærligste hilsner

Kontakt Amanda på Mamawisedk@gmail.com eller SMS 50414989MamaWise benytter affiliatelinks i nogle af vores artikler. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. 

Ligeledes har vi valgt at have få, udvalgte reklamebannere på MamaWise.dk, som vi finder interessante og relevante for vores læsere. 

Hvis produkterne i vores anmeldelser mm. er sponsorerede, vil det fremgå tydeligt i artiklerne.allergyaward, allergyawards, mamawisedk, mamawise.dk, allergyaward dommere, allergyaward judges, allergycerified, award, best product for children

MamaWise` Amanda og Camilla er en del af dommerpanelet til AllergyAwards 2016, i kategorien `Best product for children`. AllergyAward afholdes af AllergyCertified i april 2016.