Påske DIY for børn!

Hvis du også er en af de Mamas som bare elsker at lave DIY med din familie så skal du følge med her! Hvor vores SoloMama har samlet lidt inspiration fra Pinterest.com


Så er det påske hvilket betyder påskeferie, hvilket betyder at der for de fleste er tid til at finde på nogle hyggelige ting man kan lave som familie. Jeg har været inde og finde en masse inspiration på Pinterest.com. Hvis ikke i kender Pinterest, kan jeg varmt anbefale siden! Der kan du finde inspiration til ALT!

Her er min liste på nemme Påske DIY´s som I kan lave i påskeferien og selv de helt små børn kan være med.

  1. Denne kylling er lavet af toiletruller, gulmaling, Øjne og orange karton! Den kunne sikkert pynte rigtig fint på påskebordet!

 

  1. For at lave disse fine gulerødder, skal man bruge orange maling, hvidt karton og grønt karton. Kunne evt. gives i gave til bedsteforældrene.

  1. Denne fine hare, som er lavet ud af en paptallerken. Du skal bruge en hvid paptallerken, øjne, lyserøde piberensere, lyserød pompon, lyserød og hvid karton.

  1. Ligesom den fine hare, kan man også lave en fin kylling ud af en paptallerken. Her skal du bruge paptallerken, gul maling, orange pap, øjne, og gule fjer.

 

  1. Her er endnu en rigtig sød ide. Lav fingerprint af dit barns fingre og tegn derefter en hare eller kylling. Her skal du bruge maling, og en sort tusch.


Læs også:
 

Mamatip: Spar tid på indkøb og planlægning med måltidskasser

ShoppMama // Udsalg hos Kids-Wolrd.dk! 

ShoppeMama // MamaMilla.dk – universet for alle med små børn

You Might Also Like