Rubber Duck – sko til kolde fødder

Rubber Duck designer sko i høj kvalitet, skoene er lavet specielt til at bruge i kolde og snedækkede klimaer. Da vi stadig kan risikere sne i Danmark og mange stadig tager på skiferie vil vi lige tippe om de skønne sko, som er vandtætte og både findes til børn og voksne. 


Wilma på snart 3 år, har fået love til at prøve disse skønheder fra Rubber Duck, og de er jo perfekte til det danske forårsvejr, hvor der bliver brugt mange timer udenfor, selvom det stadig er rigtig koldt. 

  

Rubber Duck´s lækre sko findes i mange forskellige designs, både til børn og voksne, og efter at have set Wilma hoppe rundt i dem, ønsker mor sig også nogle. 

Da vi havde modtaget de fine sølv sko til Wilma, skulle de straks afprøves hjemme i stuen, og hun ville ikke have dem af igen. Vi måtte tage ud på eventyr i naturen og prøve dem rigtigt. 

  

Og de kan bestemt anbefales, Wilma løb rundt og legede i dem i flere timer. Den lækre foring gjorde at hun slet ikke have bøvl med hverken at holde varmen, eller at de generede hende. Man skulle tro det var nogle sko hun havde gået til længe. 

Der findes super mange lækre farver, og der kommer hele tiden nye designs. En lækker detalje, som vi ikke fik afprøve da der ikke lige har været noget sne de sidste par dage, er at sålen er lavet af gummi og har et mønster under sig, der giver et godt greb på glatte overfalder – hvilket hjælper med at man ikke glider.

Vi har valgt at give de skønne sko 10 ud af 10 sutter, da vi bare er vilde med dem. Wilma vil bestemt bruge dem indtil de bliver alt for varme, og så har man vel lov til at håbe at hun også kan passe dem til efteråret. Måske mor her så skal have de samme.

Skoene er stillet til rådighed af Rubber Duck


Læs også:

Fif til at blive ven med tandbørsten

Fif til at smide sutten

9 tips til en kemifrit børneværelse

Hudplejeserie for hele familien fra Änglamark 

Hjælp til indkøb, inden baby kommer

10 fif mod kvalme i graviditeten

Tips og tricks fra Fuzzies

Når ens baby er den sureste i byen….. 

You Might Also Like