Savlesmække fra ZOO-design.dk – Super gave til de mindste.

Savlesmækkerne er sponsoreret til test af ZOO-design.dk

I kan tro de har vagt glæde her hjemme både for mor og barn, de er kanon gode, især hvis ens barn savler, og når de skal begynde at smage på mad.

Intet siver igennem på den anden side af savlesmækken, den er nemlig syet i en kombinationen af 100% bomuld på forsiden og fleece på bagsiden. Hvilket gør at når de små pus, savler, eller drikker vand og spilder så løber det ikke igennem og børnene bliver ikke våde på tøjet, da fleecen afviser fugten.

Udover de lækre savlesmække har ZOO-design.dk også mange andre lækre ting og en ting Mie som står bag, forstår er at finde nogle mønstre som alle børn og voksne bliver helt vilde med !

ZOO-design.dk har svalesmækker, hagesmækker (som er længere end savlesmækkerne), sengetøj, suttesnore, sanseklude, tøj mv.

Jeg må sige at jeg er vild med det, især alle de søde søde print, og Saga er vild med at side og kigge på alle hundene og Wilma på 3 år spottede hurtigt at farmor og farfars hund også var med.

Jeg er imponeret over at en så praktisk ting kan glæde hele familien på samme tid og jeg giver Mie 10 ud af 10 sutter for hendes fantastiske savlesmækker

Hvis I stadig mangler julegaven, så ved jeg at der er steder hvor du stadig kan nå at købe dem! Produkterne fra ZOO-design forhandles blandt andet i Zoologisk have Kbh, i Illums bolighus i Tivoli, på Louisiana, Ønskebørn og andre steder.

You Might Also Like