ShoppeMama // Fannymia – Butik i Lyngby

Fannymia har åbnet butik på Toftebæksvej 6b Kongens Lyngby

Fannymia designer dansk design i børnehøjde og skaber anderledes børnetøj til en pris, hvor alle kan være med, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Alle designs er grundigt gennemarbejdet, tilpasset og kælet for, og det er noget os fra MamaWise er vilde med.  

Camilla og jeg mødte Fannymia på Ciff_Kids messen 2016 og faldt pladask for Fannys fine designs og lækre kvalitet, vi snakkede længe med Fanny og måtte også gå tilbage til hendes stand nogle gange, da der var så mange ting vi lige blev nødt til at se igen. 

Fannymia er dansk designet børnetøj fra 0-6 år, og har eksisteret siden 2005, og går meget op i funktionelt både til hver dag og fest, frække textil kombinationer, samt at der er fokus på detaljen. 

Udover alt det lækre tøj der buner i Fannymias butik i Lyngby, fås der også en masse lækkert til børneværelset. 

Butikken er åben mandag – fredag 10.30-17.30 og lørdag 10-14

Butikken og Fannymias tøj til børn, er et univers af klassiske linjer, med fokus på detaljen, friske kombinationer af tekstiler i uld, liberty, og jersey. De fleste af varerne er i Oeko-tex bomuld.

Fannymia designer orginale styles med et pust af den skandinaviske klassiske stil.

Fannymias mål med at skabe anderledes børnetøj til en pris, hvor alle kan være med, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, er virkelig lykkes! Alle designs er grundigt gennemarbejdet, tilpasset og kælet for.

Lige nu kan I vinde et gavekort på 500 kr. til Fannymia, deltag på MamaWise´ Instagram eller Facebook – der findes en vinder begge steder. 

I kan også følge Fannymia på Facebook og Instagram


Læs også:

Mamatip: Spar tid på indkøb og planlægning med måltidskasser

ShoppMama // Udsalg hos Kids-Wolrd.dk! 

ShoppeMama // MamaMilla.dk – universet for alle med små børn

You Might Also Like