ShoppeMama // Forårsfavoritter

Det er ingen hemmelighed, at vi hos MamaWise elsker at shoppe, og vi har fundet nogle forårsfavoritter vi gerne vil dele med jer.

Her har vi fået lidt hjælp af de skønneste kvinder fra nogle af vores favoritwebshops, der deler lidt inspiration til forårets garderobe.

Klar, parat, shop 🙂


Parcellet.dk

Parcellets forårsfristelser   

Liewood sengetøj Body fra Müsli / Stribet kjole fra Mini Rodini / Babyhjelm fra FUB / Rosa bukser fra By Heritage / Stribet heledragt fra Tiny Cottons / Body med K/Æ fra Müsli / Hjemmesko fra Donsje / Trækamera fra Twig / Cardigan fra FUB / Stribet bluse fra FUB / Stribede bukser fra FUB

 

Amanda og Camilla har spurgt mig, om jeg ville udpege nogle af mine favoritter fra shoppen til foråret. Og det var faktisk sværere end jeg lige troede – jeg er nemlig VILD med det hele 😉
 
Men valget er faldet på denne fine palette af forårsfristelser til familiens mindste. Jeg har tænkt på forår, påske og den tidlige forårssol.
 
På billedet ser I nogle af mine favoritter fra danske FUB. Både helt klassiske FUB striber i navy, men også en cardigan i en af årets helt nye farver, skyblue. Samme farve finder vi på den helt nye body fra Müsli by Green Cotton som lige landede på shoppen i sidste uge. Fra Müsli har jeg også valgt at vise jer en navyblå basis body i rib. Kvaliteten er fuldstændig fantastisk og priserne er, så alle kan være med.
 
I den mere eksklusive ende, har jeg valgt sommerdragten fra Tiny Cottons i hvide og pastel blå striber. Den kan både bruges nu, f.eks. med en hvid body under og som sommerdragt på årets aller varmeste dage.
 
Oppe i hjørnet ser I én af favoritterne fra Mini Rodini til de lidt større piger. Baseball kjolen med striber har min egen datter fået med hjem fra lageret. Den er super sød og sidder rigtig godt. Så den skulle selvfølgelig også have en plads på forårspaletten.
 
Kom forbi www.parcellet.dk en af dagene og se alle de fine forårsfristelser.
 
Kærlig hilsen Mia, Parcellet ?

Houseofkids.dk

House

I år er det særligt svært, at udvælge forårsfavoritterne, da der simpelthen er så meget lækkert fra alle de brands vi har hos House of Kids. Jeg har dog forsøgt at fremhæve noget af det, jeg mener bliver det mest solgte dette forår.

Adidas er blevet et virkeligt populært brand til børn de seneste sæsoner, og ikke uden grund. De laver de fineste styles, både til de større, men også de helt små børn. Jeg er især vild med deres matchende sæt, og hvem kan stå for de små sneakers? Nu kan børnene komme til at matche forældrenes fodtøj, det er da alt for cute!

Ver de Terre kender de fleste for deres virkelig lækre design og kvalitet, og deres nye termotøj og dunveste er ingen undtagelse.

MarMar er et af mine favoritmærker, og jeg er især vild med deres nye serie af badetøj, der fås til både piger og drenge. Kvaliteten på deres bodyer er så blød og lækker, og de har valgt nogle virkelig skønne farver og print her til foråret. Mine favoritter er der det fine, tøsede fjerprint (der i øvrigt fås på både leggins, kjoler, solhat mm.) og så de lækre rib-bodyer der fås i forskellige forårsfarver. Især er jeg vild med den mintfarvede, der kan bruges til både piger og drenge.

Cardiganen fra FUB er så fin, faktisk er jeg forelsket i alle deres styles, der passer perfekt til foråret. Her får man også virkelig en høj og eksklusiv kvalitet.   

Regntøj er et must, både nu og i efteråret. Hos Wheat får du både god kvalitet, lækre farver og design og gode priser. Både regntøj og termotøj fra Wheat er meget populært, og noget forældrene køber sæson efter sæson.

Det var mine bud på nogle af forårets musthaves. I er meget velkomne til at kigge forbi houseofkids.dk, og kontakt os endelig hvis I har brug for vejledning.

Mange hilsner Helle, House of Kids


Littlemodern.dk

Little Modern

Origami Tee / Minimalist Singlet / Grid Tee / Grå heldragt / Brush heldragt / Grå sweatbuks / Palme leggins / Cross buks / Sneakers / Cap / Hårbånd / Badetøj 

Jeg er blevet spurgt om jeg ville lave et lille oplæg til, hvad mit bud på den fine sommergarderobe er til de små.
Jeg er jo enormt ensporet ville nogle nok mene, jeg kalder det konceptuel. 
Men jeg elsker monokrom stil, unisex og det minimalistiske look. Jeg elsker matchy matchy, som bestemt er en af de store trends i 2016, at vi som mor/barn matcher eller dresser vores børn, pige som drenge, store som små, i ens eller matchende outfits. Derfor findes styles fra str. 50/56 og optil str. 116.  
Personligt er jeg fan af lækker kvalitet, det skæve og så er jeg ikke vild med tanken om at vi alle er ens, så derfor skal mine børn skille sig lidt ud og jeg kan mærke at der er stor efterspørgsel. 
Jeg kunne skrive stolpe op og ned omkring mine valg, stil og Little Moderns unisex, monokrome og minimalistiske design, men vil holde mig til forårs lækre nyheder!
Leggings og Drop Back Tee’s
Jeg elsker leggings til både drenge og piger! Til slanke stænger og tykke lårbasser er det bare god stil og behageligt for børnene at lege i, og styler man med sæsonens hit, Drop Back Tee’s bliver det sådan et sejt og tough look. En t-shirt der er lidt længere bagtil, så den virker lidt oversize. 
Til pigerne kan man style det med et fint hårbånd, og drengene kan bruge en savlesmæk eller er de lidt større så en fin snapback cap med en pom eller mouse ører. 
Rompers/Heldragter
Åh heldragter! Dem må vi ikke glemme! Det har været en kæmpe succes i vinter, og bare vent, der lander de lækreste heldragter fra amerikanske Little Urban Apparel og britiske Dudes N Dolls i ny forbedret GOTS certificeret økologisk kvalitet! 
Sneakers
Og så kommer vi absolut ikke uden om foråret og sommerens vildeste hit! Sneakers fra LA baserede AKID! AKID er stiftet af et designfirma, der transformerer lækre voksen sko som vi kender fx Vans, Caterpillar og vinterens must, moccasiner og laver om til de lækreste babysko og børnesko. 
AKID er læder inside and out, indvendig sål i blødt læder, EVA såler, som føles som går man på skyer (som vi kender i Birkenstock) og så i top lækkert design! Så man forstår godt hvor mødre som Kourtney og Kim Kardashian, Beyonce bl.a. vælger AKID sneakers til deres lækre børn. 
De koster ikke mere end andre babysko og børnesko, i samme kvalitet, men de er bare en tand sejere! Dem er jeg absolut kæmpe fan af! 
Badetøj
Og så vil jeg hjerteligt gerne vise Jer monokromt badetøj, der er landet badedragter til de helt små (62/68) og badeshorts til drengene. Det er simpelthen så fint, og jeg ved hvor svært det er at finde badetøj i sort.. Here it is! 
Mange forårshilsner fra Manja, indehaver af Little Modern

ByStroom.dk

ByStroom

Jakke fra Miniature / Tylskørter / PomPom hjemmesko / Dyremotiver fra Popuoshop / Tumble n` dry

Altså forårsjakkerne fra Miniature kommer vi bare ikke uden om. De er super populære og det er der altså ikke noget at sige til, for de er bare så lækre og tidsløse.

ByStroom’s tylskørter stråler også af forår. Der er masser af strut og de fås i 11 skønne farver. Super fine til både hverdag og fest.

De lækreste sko fra PomPom, med elastik i siden er også et must! Super lækre og nemme for børnene selv at tage af og på.

Popupshop er helt klart et af mine nye yndlings brands. De lækreste dyreprint, som passer til både piger og drenge. Og børnene elsker det – og de lader fantasien frit løbe. Sættet med elefanter all over er fantastisk. Min datters favorit er dog alt med sæl og panda.

Nu har jeg kun piger derhjemme – men hvis jeg havde en dreng, så er der simpelthen så mange cool sæt fra Tumble n’ dry. Det er så enkelt og alligevel så cool. Og til rigtig gode priser. Jeans og skjorte kan bruges hele året, men super med skjorte her i foråret, hvor det er for varmt med sweater og for koldt med t-shirt.

Og jeg kunne jo blive ved! Det er super svært at begrænse sig, for der er virkelig kommet så mange fine ting. Især fra Tumble n’ dry er der kommet så meget – bl.a. de lækreste styles til pigerne i flotte neon farver.

Kærlige hilsner fra Maibritt, ByStroom


MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. 

You Might Also Like