ShoppeMama// Inspiration til børneværelset fra Kids-world.dk

At MamaWise´ følgere er vilde med Kids-world er ingen hemmelighed og, at Kids-world.dk er vilde med børnetøj, ved de fleste vist. Men igennem den sidste tid er shoppen dog vokset med en ny og spændende kategori – Interiør til børneværelset. Kids-World.dk har her samlet lidt inspiration til indretning af børneværelset, babyværelset og legehjørnet til jer.


Babyværelse

9 måneder kan føles lange, når man går og venter på at ens lille mirakel kommer. Mange bruger bl.a. tiden på at gøre værelset til den lille klar.
Inden man indretter børneværelset kan man gøre sig tanker om, hvordan værelset skal bruges. Skal det være både legeværelse og soveværelse – og måske også have plads til puslebord ?
Uanset om man indretter et værelse i støvede farver eller farver med fuld knald på, kan du finde lækkert interiør til børneværelset på Kids-world.dk.

En uro på babyværelset kan være en super god ide. En uro bevæger sig i rolig bevægelser, som barnet kan ligge og kigge på, og blive beroliget af at studere. Uroen fra Snurrekat med de fine luftballoner i flotte farver, passer med sit enkle udtryk ind på de fleste børneværelser.

Leder du efter lys til værelset, der godt må være lidt sjovt og anderledes kan vi anbefale Sweet Lights. Lamperne er både dekorative, men også rigtig smarte, da de er med batteri og man ikke skal have en ledning hængende. Sweet lights giver et blødt lys på værelset og kan både hænge på væggen eller stå på reolen.
Er man mere til de fine lyskæder, fås Happy Lights i et væld af farver, der let kan give et værelse det sidste finish.

babyværelse, børneværelse, børneværelset, drengeværelse, favorit webshop, indretning af børneværelse, inspiration, inspiration til børneværelse, kidsworld, kidsworld.dk, lækkerier, mama favorit, mamawise, mamawise.dk, pigeværelse, shop, tøseværelse, værelse, webshop

Børneværelse
Til de større børn er opbevaring alfa og omega – Legetøj, nips og sager fylder! Det gælder om at finde den gyldne mellemvej, hvor barnets behov for, at kunne komme til deres sager bliver opfyldt… og hvor forældrenes ønske om et nogenlunde overskueligt værelse også imødekommes. 

Mangler du en god måde at opbevare større mængder LEGO og bamser kan det f.eks. opbevares i opbevaringskasser fra Bloomingville. Kasserne har hjul og kan nemt flyttes omkring på børneværelset og barnet kan nemt fylde deres sager i.

Til de der små nips sager som små legetøjsbiler eller legetøjsdyr er gallerihylder et absolut must. That’s Mine har lavet en serie af flotte hylder til børneværelset med forskellige figurer. Perfekt til legetøjet eller bøger ved sengen.
Done By Deer kan let mixes ind med øvrige valg af interiør, eller du kan gå all-in og sammensætte deres puslehynde, sengerand, sengetøj med de gode pixihylder og legesager.

Design letters har også lavet en masse fine sager til børneværelset – I vores sortiment fører vi f.eks. udover melaminserien, højdemålere, personlige puder og træbogstaver, der kan bruges til at hænge barnets navn på døren.

babyværelse, børneværelse, børneværelset, drengeværelse, favorit webshop, indretning af børneværelse, inspiration, inspiration til børneværelse, kidsworld, kidsworld.dk, lækkerier, mama favorit, mamawise, mamawise.dk, pigeværelse, shop, tøseværelse, værelse, webshop

Legehjørne i stuen

Har man ikke så meget plads at gøre godt med er et legehjørne i stuen super. Indret et hyggeligt hjørne med et legetelt fra Bloomingville, hvor barnet kan har sit eget lille fristed. I et legetelt kan de sjoveste fantasilege opstå – måske bamserne kommer til te-selskab eller dagens oplevelser bliver fordøjet.

Vi håber, i har fået lidt inspiration til indretning af ungernes værelser og kigger forbi vores nye produkter.


MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. You Might Also Like

  • ShoppeMama // Parcellet.dk giver de næste 48 timer MamaWise` læsere 20 % på al beklædning
    31. maj 2016 at 3:01

    […] ShoppeMama// Inspiration til børneværelset fra Kids-world.dk […]