Shoppemama // MaBelle – Ren mamaforkælelse

Det er ingen hemmelighed at vi hos MamaWise elsker mamaforkælelse, da vi synes det er vigtigt, at man også husker, at forkæle sig selv lidt, selvom man er blevet mor. Vi er faldet over MaBelle.dk, som sætter ekstra fokus på de gravide, de ammende, samt mødre generelt.  

Det vi især er faldet for er tankerne bag den nyopstartede webshop. Da en graviditet er en meget personlig og sårbar proces, gør MaBelle meget ud af en personlig og god service. “Jeg ved, hvor svært det kan være, at finde den rigtige størrelse og det helt rigtige stykke tøj, og tilbyder derfor både gratis returnering og gratis ombytning til en anden størrelse.” Mia Klokkerholm, kvinden bag MaBelle, står også gerne til rådighed ved spørgsmål angående valg af model, størrelse mm. Og så er det bare en bonus, at hun også er virkelig sød! 

ammetøj, forkælelse, lækkerier, lækkerier til mor, mabelle, MaBelle.dk, mama, Mamaforkælelse, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, mor, mortid, mortøj, shop, shoppemama, shopping, tøj, ventetøj

Mia havde et brændende ønske om, at kunne medvirke til at tilbyde kvinder, fantastiske som vi er, hver og én, lækkert kvalitetstøj med fokus på det smukke, enkel og behagelige, til en overkommelig pris. Derfor startede hun MaBelle.

Da tiden som gravid og ammende for mange kan være rigtig sårbar, har Mia valgt at sætte fokus på hvor vigtigt det er, at være god ved sig selv, og føle sig godt tilpas i sin krop, med de ændringer det medfører at være gravid, ammende og mor.
 
MaBelle´s vision er blandt andet, at medvirke til, at hjælpe mødre til, at blive bedre til at forkæle sig selv. “Vi er rigtig gode til, at forkæle vores kære børn, hvilket bestemt også er vigtigt! Men vi skal også huske, at være gode ved os selv, så vi derved føler os bedre tilpas, og måske også får lidt ekstra energi og overskud i hverdagen, hvilket virkelig er guld værd og ofte stærkt undervurderet!”

Vi er vilde med MaBelle´s tankegang om, at vi skal huske os selv.

Her har vi har her samlet nogle af vores favoritter.

ammetøj, forkælelse, lækkerier, lækkerier til mor, mabelle, MaBelle.dk, mama, Mamaforkælelse, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, mor, mortid, mortøj, shop, shoppemama, shopping, tøj, ventetøj ammetøj, forkælelse, lækkerier, lækkerier til mor, mabelle, MaBelle.dk, mama, Mamaforkælelse, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, mor, mortid, mortøj, shop, shoppemama, shopping, tøj, ventetøj

I kan finde det hele på MaBelle.dk, hvor I også kan finde meget mere mamaforkælelse. 
 
Mia siger “Jeg synes selv det ofte var vanskeligt, at finde flot og komfortabelt ventetøj, og pænt ammetøj, der også var til at betale. Og efter jeg er blevet mor, er jeg blevet meget mere bevidst om, at føle mig godt tilpas i min hverdag, men samtidig kunne klæde mig både pænt og praktisk til livet med børn. Derfor valgte jeg, at skabe MaBelle som et koncept, der henvender sig til mødre – lige fra starten af graviditeten og til børnene er store og overskuddet er til, at man igen har tid, lyst og mulighed for at komme i de fysiske butikker for at shoppe” .

I kan lige nu deltage I vores giveaway om 500 kroner til denne skønne shop. I kan deltage både på Instagram og Facebook hvor der bliver trukket en vinder hvert sted. 

ammetøj, forkælelse, lækkerier, lækkerier til mor, mabelle, MaBelle.dk, mama, Mamaforkælelse, mamawise, mamawise.dk, mamawisedk, mor, mortid, mortøj, shop, shoppemama, shopping, tøj, ventetøj

I kan følge MaBelle.dk Facebook og Instagram 


 

Er du også en ægte ShoppeMama? Så læs:

ShoppeMama // Morsmusling – tøj til mor og mors musling 

ShoppeMama // By mushRoom – dansk design og lækre materialer 

ShoppeMama // Forårsfavoritter

ShoppeMama // Minifabrikken.nu – indretning med personlighed

ShoppeMama // FannyMia – Kvalitets børnetøj

ShoppeMama // Filius – Børnesko på abonnement

You Might Also Like

  • ShoppeMama// Inspiration til børneværelset fra Kids-world.dk
    19. april 2016 at 15:19

    […] Shoppemama // MaBelle – Ren mamaforkælelse […]