Snotty Grotty fra Milk & Co – HOT eller HYPE?

MamaWise har spurgt alle vores mødre, om Snotty Grotty room spray virkelig er så fantastisk HOT som rygtet siger, eller om det blot er HYPE? 

Det lover Snotty Grotty:

Snotty grotty room spray er et af naturens vidundere. Sprayen hjælper til at give bedre luft til næsen og sikrer en god nattesøvn for dit barn.

Anvendelse: Spray et par gange i luften i rummet inden barnet puttes. Spray væk fra barnets sengetøj. Produktet er en Room spray og den skal derfor ikke sprayes direkte på hud, tøj eller lignende.

Milk & co, snotty grotty, milk & co logo, mamawise, mamawisedk, mamawise.dk, børn, forkølet baby, HOT, test, anmeldelse, forkølelse

Afstemningen er lavet blandt alle de mødre, der følger MamaWise på Facebook og Instagram, og der var stor enighed om, at Snotty Grotty room spray er HOT! Faktisk svarede hele 83,5%, at de er vilde med den.

Børnene sover roligere, får en mindre besværet vejrtrækning og får løsnet op for de små, tilstoppede næser.  Mange har nævnt, at den ikke kun virker på børnene, men også på forældrenes selv.

Så Snotty Grotty room spray fra Milk & co får MamaWise` varmeste anbefalinger, både til børn og voksne.

I kan købe Snotty Grotty lige her eller se hele det lækre udvalg fra Milk & co lige her.

Milk & co, snotty grotty, milk & co logo, mamawise, mamawisedk, mamawise.dk, børn, forkølet baby,Mere HOT eller HYPE? Læs også:

Kaninen der så gerne ville sove – HOT eller HYPE?

You Might Also Like