Sommeren er nær – Ludi skyggetelt m. pool og UV50 beskyttelse

Nu tror vi så småt vi godt kan sige at sommeren er nær, og i løbet af ugen har de lovet op til 25 grader. Det er vist også tiltrængt. Vi glæder os i hvert fald til at kunne nyde varmen, og at vi ikke behøver have så meget tøj på når vi er ude og lege.


Vi har fået lov i samarbejde med Kids-world at sætte lidt fokus på det seje og praktiske Skyggetelt med UV 50 beskyttelse.

Teltet findes både med og uden pool, og er begge med UV50 beskyttelse.

Teltene skygger, men tillader stadig super god luftventilation, hvilket er vigtigt når solen bager, en varm sommerdag.

Ludi teltet er nemt at have med overalt, da der medfølger en pose til transport, der ud over er det super nemt at slå op, da teltet selv popper op når man tager det ud af posen.

Teltene er både praktiske at have i haven, med på tur eller med på stranden, og da teltene fylder så lidt og er lavet i et let materiale kan det også nemt tages med på ferie.

Når man har teltene fra Ludi med på tur, er man sikker på at børnene altid har mulighed for at få skygge og ens baby har et skyggefuldt sted hvor han/hun kan ligge og lege.

I Ludi teltet m. pool kan der tilføjes lidt vand i bunden der kan være med til at holde baby afkølet og sørger for sjov og ballade.

VIND:

Vi har fået lov til at forkæle jer og hvis I lige nu hopper ind forbi MamaWise´s Instagram eller Facebook, kan I vinde det lækre Ludi skyggetelt med UV 50 beskyttelse og pool.

Det praktiske om Ludi UV50 skyggetelt: 

Pop-op teltet har en UV-beskyttelsesfaktor på UV50, så den lille er godt beskyttet mod solens farlige stråler.

Teltet rengøres let med en fugtig klud. Undgå at stille skyggeteltet på hårde overflader som beton, asfalt o.lign. Beregnet til udendørs brug.

Dimensioner: 
 – Sammenslået: 52x60x11 cm
 – Slået ud: H: 63 cm, Ø: 80 cm 

Vægt på telt: Ca. 1,2 kg

Anbefalet alder: +0 måneder. 


Læs også:

ShoppeMama // Udsalg hos Kids-world.dk!

Inspiration til julegaver // Kids-World.dk

ShoppeMama // UDSALG hos Kids-World.dk

ShoppeMama // Inspiration til børneværelset fra Kids-World.dk

 

You Might Also Like