Ta’ på udflugt i efterårsferien.

Så har vi endnu engang samlet lidt inspiration til efterårsferien. Her kan finde lidt muligheder til seværdigheder, parker og museer. God fornøjelse.

Sjælland

Trelleborg.
Hvor: Slagelse.
Hvad: I kan opleve krigernes skarpe sværd og prøve kræfter med krigertræning og blive en del af Harald Blåtands hird. I kan træne med langbye og støbe din egen kopi af en ægte amulet. Lytte til gode fortællinger ved bålet og få en vikingesmagsprøve.
Pris: 0kr.

Louisiana
Hvor:
Humlebæk.
Hvad: Børnehuset holder efterårsferie! Kom og lav snobrød, male og ta’ på opdagelsesrejse.
Pris: Børn GRATIS. Voksne 125kr.

Den blå planet.
Hvor:
Kastrup.
Hvad: Hvem har spist hajen og hvem har slugt rejen? I efterårsferien kan du slå dig løs som havdetektiv og løse mysterier om, hvem der har spist hvem. Der er skruet op for underholdning, bliv klogere på fødekædens mysterier. Pris: Barn (3-11) 95kr. Voksen 170kr.

Knuthenborg.
Hvor:
Maribo.
Hvad: Ta’ på besøg i knuthenborgsafaripark og besøg dyrene. Vær med til at fodre, klappe og kigge på parkens dyr. Klik ind på deres hjemmeside for, at se hvad der sker på de forskellige dage.
Pris: Barn GRATIS. Voksen 220kr.

Zoo.
Hvor: København.
Hvad: Klik ind på deres hjemmeside og se hvad der sker på de forskellige dage og tidspunkter, i kan blandt andet være med til, at fodre kamelerne.
Pris: Barn (3-11år) 100kr. Voksen 180kr.

Middelaldercenteret.
Hvor: Nykøbing Falster.
Hvad: I kan opleve ridderturneringer hvor det onde kæmper mod det gode, opleve livet i husene og på torvet. Der er forskellige aktiviteter på de forskellige dage og en dag med længe åbent, så man rigtig kan fornemme middelalder stemningen om aften. Alle deres normale aktiviteter holder åbent.
Pris: Børn 3-11 år, 85kr. Voksne 130kr. Pensionister (65+) 105kr.

 

 

Jylland.

Zoo.
Hvor: Aalborg.
Hvad: Der er pyntet op i den aller bedste halloween stil! Programmet er spækket med lærerige og sjove aktiviteter, klik ind på hjemmesiden for at se dagsprogrammet. Besøg ZombieZoo-området med dyrekirkegård og det hjemsøgte zombiehus. Klik ind og læs hvilke dage er der er nat ZombieZoo hvor I kan møde levende zombier.
Pris: Børn (3-11år) 90kr. Voksen 155kr.

Den gamle by.
Hvor: Århus.
Hvad: I efterårsferien er der familieløb. Familien sendes tilbage i tiden og skal finde ud af, hvad der er sket med personer fra 1864, 1927 eller 1974. Det er tre forskellige løb og de er gratis at deltage i og der følger en præmie med. I kan læse om de tre løb inde på deres hjemmeside og hvad der ellers sker.
Pris: Børn 0kr. Voksne 135kr.

Ribe vikingecenter.
Hvor: Ribe.
Hvad: Vikingerne forbereder sig på vinteren og der venter dem en masse praktiske gøremål. I kan se med, når bonden slagter dyr og laver mad over bål. I kan hjælpe vikingerne med de praktiske gøremål, høre facinerende historier, opleve de lynhurtige rovfugle på tæt hold og være med til, at træne sammen med krigerne, se ride opvisninger og meget mere. Der er ekstra aktiviteter på bestemte dage.
Pris: Børn 3-13 år, 60kr. Voksen 14- år, 120kr.

Kvindemuseet.
Hvor:
Århus.
Hvad: Man-Fre i efterårsferien holder Kvindemuseet kartoffelsjov for børn, forældre og bedsteforældre. Kom og deltag i værkstedet, byg fantasifulde kartoffeldyr og lav din egen madpakkepose med farverige kartoffeltryk. Deltag i kartoffelsækkeløb, gå på skattejagt og se filmen ’Eventyret om den vidunderlige kartoffel’.
Pris: Børn 0kr. Voksne 65kr.

 

Fyn.

Møntgårdens børnemuseum.
Hvor: Odense C.
Hvad: Møntgårdens børnemuseum åbner op for en verden af kommunikationsredskaber i efterårsferien. Børnene kan prøve kræfter med deres kreative side i de moderne værksted hvor de kan lave dåsetelefoner, skrive breve med hemmeligt blæk, riste runer, lave flaskeposter og skrive med en fjerpen.
Pris: Børn u. 18 GRATIS (dog koster det 10kr at deltage i aktiviteterne) Voksne Web:

Fyrtøjet – H. C. Andersens eventyrsverden.
Hvor: Odense C.
Hvad: ”Efteråret er over os og bladene på Fyrtøjets ønsketræ lyser i gule, orange og røde farver. I Eventyrlandet ligger ballerinaens papirslot i al sin ynde. Tinsoldaternes borg og troldens snustobaksdåse troner imod hinanden og den store avisbåd ligger og venter på at blive indtaget. I atelieret kan I boltre jer i mange materialer og inspiration til produktion af egen kunst.”
Pris: 3år+ 95kr.

Zoo.
Hvor: Odense.
Hvad: Odense zoo tilbyder Zoo Skole, hvor man lære om jordens dyreliv, føde og truede dyr. I får lov til at røre ved slanger og andet kryb.
Pris: Barn (3-11år) 90kr. Voksen 155kr.

Egeskov slot.
Hvor:
Kværndrup.
Hvad: Halloween, u-hygge på egeskov slot i efterårsferien. Grev Dracula har skabt dårlig stemning på slottet, han lurer i skyggerne og skræmmer gæsterne. Er du klar på, at hjælpe Egeskov Slot med, at få grev Dracula tilbage i sin kiste? Der er forskellige dagsaktiviteter, klik ind på deres hjemmeside og se hvad der sker på de forskellige ugedage. Pris: Barn 110kr. Voksen 190kr.

You Might Also Like