MAN VED MAN FÅR FOR LIDT SØVN NÅR…..

De fleste kender det, når man har små børn er der tit perioder hvor SØVN er en by i Rusland. Jeg deler her 3 lidt pinlige episoder jeg var ude for dengang mine piger var små. Den 4. ting er nok noget de fleste kender ;)

MAN VED MAN FÅR FOR LIDT SØVN NÅR….

Man glemmer sin hund foran Fakta:

Ja blondinen her glemte sin elskede hund foran Fakta. Vi var ude og gå tur – i håb om at Wilma ville sove, jeg tænkte jeg lige hurtigt smutter i Fakta og handler lidt af det jeg mangler. Inden jeg gik derfra tjekker jeg at jeg har det hele, varer og barnevogn også begyndte jeg ellers at gå hjemad. Jeg nåede ikke særlig langt, inden jeg stoppede op og tænkte – hvad er det for en hund der lyder som om den er blevet glemt? Jeg kiggede rundt – og først der opdagede jeg at det var min egen hund der hylede og hylede fordi jeg var gået fra den. PINLIGT – det tror jeg nok. Jeg vendte om, for at hente hende og der stod selvfølgelig en masse ældre damer og råbte ”NEEEEJ – glemte du din hund??” Og hvad svarer man til det? 

Man går ud fra biblioteket uden at have lånt bøgerne:

Jeg traver efterhånden op og ned af gaderne, hver gang Saga skal sove, endelig sover hun og jeg ser mit snit til lige at smutte på biblioteket for at låne nogle bøger. Jeg søger på bibliotekets internet og finder nogle forskellige – når jeg har fundet bøgerne, nyder jeg stilheden og at Saga stadig sover - så jeg vælger at blive og bruge internettet lidt mere, for at se om der eventuel kunne være nogle flere bøger der kunne være spændende. Lige pludselig vågner Saga og jeg tænker ”åhh nej, – måske kan jeg få hende til at sove hvis jeg går en tur mere med hende” Jeg tager mine bøger så kan jeg begynder at trave hjemad. Men da jeg træder ud af døren begynder det hele at bippe, og der går det op for mig at jeg har glemt at låne bøgerne – Pinligt? Ligeså pinligt som det med hunden, og alle troede straks jeg prøvede at stjæle dem! 

Man handler uden at betale:

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har prøvet det, men jeg var ude og handle og tog mig god tid, baby sov og jeg nød det virkelig. Jeg stiller mig i kø, og i det det bliver min tur vågner Saga selvfølgelig og begynder at græde helt hjerteskærende, jeg skynder mig at pakke mine varer ned for at kunne komme ud og tage hende op. Det hele går bare så stærkt at jeg når og løbe halvt ud af butikken med skrigende baby på armen og alle mine varer indtil der er en der råber “DU HAR GLEMT AT BETALE” Jeg bliver helt forvirret og tænker, det kan da ikke være mig, men så slår det mig ! - JO det var sørme mig der ikke havde betalt ! Tilbage til kassen, imens der er en masse som står i køen og kun venter på mig, og her kan jeg selvfølgelig ikke finde min pung. HURRA for forvirrede mødre :D Jeg fik betalt og det endte heldigvis med at Saga smiler til alle i køen, hvilket resulterede i at alle i køen sagde “Åhh” og vinkede til os da vi forlod butikken.

Man falder i søvn på sofaen i det man sætter sig ned:

Jeg er virkelig dårlig til ikke at lave noget, og falder altid i søvn på sofaen. Men når man endelig har alenetid med manden, været ude og spise, valgt den TØSEFILM man bare måtte se – også bare besvimer ligeså snart man sætter sig i sofaen, og sover 12 timer uden engang at TISSE! Så får man altså for lidt søvn! 

Og det eneste jeg kan sige er – SAGA OG WILMA SOV ;)

Hvilke bommerter laver I når I ikke får nok søvn? (Del meget gerne i kommentarfeltet)