Anmeldelse af Apotekets lækre parfumefri serie for hele familien

Apoteket laver rigtig mange lækre produkter, og de har lavet en "Beige hudplejeserie uden parfume" som 3 gravide har fået lov til at teste Apotekets bodyscrub uden parfume, Apotekets hårshampoo og Apotekets bodycreme uden parfume. I kan her læse hvad de 3 gravide synes om serien. 

Read More
Anmeldelse af Sommerland Sjælland – I kan stadig nå det!

Amanda, som er en den ene halvdel bag MamaWise.dk, og hendes datter på 2 år Wilma, har tilbragt en dag i Sommerland Sjælland – og det er virkelig noget de kan anbefale til alle andre børnefamilier. I kan her læse mere om deres dag, og hvorfor de kan anbefale det skønne sommerland, som ligger ved Nykøbing Sjælland.

Read More
Anmeldelse af måltidskasser fra RetNemt.dk

MamaWise har fået muligheden for, at teste Retnemt.dk`s koncept, og det har vi selvfølgelig takket ja til. Vores to testfamilier har modtaget måltidskasser med mad til 4 dage (pris ved 2 voksne fra 442 kr. pr. uge), og her kan I læse deres anmeldelser.  

Read More
Hudplejeserie for hele familien fra Änglamark

Änglamark har været en naturlig del af hverdagen i både danske, norske og svenske hjem siden 2005. Nu har Änglamark Dermacare lavet en super lækker husplejeserie til hele familien som passer ekstra godt på hud, som kræver særlig pleje. Vi har fået lov til at teste den ny serie fra Änglamark som bliver lanceret i næste uge, uge 9 og kan findes på hylderne i Kvickly og SuperBrugsen, samt på Coop.dk/mad.

Read More