COLD CREAM – hjælp til de små frostkinder

Vi har været meget heldige at få lov til at teste kuldecremen fra Änglamark, kuldecremen er en 100% fedtcreme, der er udviklet uden vand, for at forhindre, at vandet skader den sarte babyhud, hvis der er frostgrader i luften.

Cremen indeholder naturlige vegetabilske olier og har et højt indhold af shea butter, der er med til at give huden en beskyttende hinde, samtidigt med at den plejer og blødgør.

Änglamark kuldecreme vandt Allergy Award 2016 i kategorien ”Bedste hudvenlige produkt til børn”.

Læs hvad vores skønne mamas synes om cremen lige her, og hvis du gerne vil have fingere i den skønne creme her i kulden kan den købes i både Kvickly og SuperBrugsen til kun 44,95 kroner.

Ellers kan I også bestille den lige her Kuldecremen fra Änglamark

Cremerne er sponsoreret til test af Änglamark

________________________________________________________________________________

Lige en kort præsentation af os. Mit navn er Stella, jeg er 23 år, bor sammen med min kæreste Simon på 26 i Aarhus, sammen har vi lille Carl Oscar fra august 17. Vi bor i Aarhus ø, som er et nyetableret område på Aarhus havn, hvilket betyder at vi er omringet af vand og det gør tit luften ekstra kold og det kan let irritere vores lille drengs små kinder og hud generelt.

Carl Oscar sover dagligt sine middagslure uden for og jeg har været på jagt efter en creme/salve som kan beskytte samt pleje hans hud som er til skue i det kolde vejr, det har dog været en jungle og vi har desværre allerede spenderet en masse penge på div. cremer og salver, uden held. Jeg faldt over denne creme og vidste at jeg simpelthen bare måtte prøve, så at vi fik muligheden for at teste den, gjorde mig glad og spændt!

IMG_3006-300x225.jpg

Vi har brugt den dagligt 1-2 gange om dagen i en måneds tid nu og jeg vil nedenfor kommentere på nogle faktorer/kriterier som har været vigtige for mig og som i kan se hvordan den har levet op til de kriterier:

Konsistens:

-   tyk, blød og nem at påføre.

Den er også lidt fedtet men ikke på den klistrede måde, hvilket er lige som jeg vil have det!

Jeg er ikke fan af de salver/cremer som skal varmes op i hænderne først, derfor glæder det mig at det ikke er tilfældet her.

Duften:

-   Cremen er uparfumeret,

men den har ikke den trælse uparfumerede lugt som fx findes i vådservietter og shampoo.

Duften overraskede mig faktisk, for jeg har det generelt stramt med lugten af Uparfumerede produkter.

Virkning/helhedsindtryk:

-     Den absorberede hurtigt ind i huden og føltes behagelig. Jeg var ligeledes imponeret over at når han havde været ude og sove at hans små kinder ikke føltes kolde og at cremen ikke havde påvirket det negativt.

Andre forskellige anvendelses muligheder:

-    Min kæreste døjer med meget tør hud (Fremkommer i områder/plamager) og med brug af denne, har virkelig været guld værd!

Alt i alt vil jeg kun sige at vi har haft god effekt ved brug af denne creme, C.O.’s kinder lider ikke når han sover ude mere dog er der lige 1 ting, det er ikke en mirakelkur, vi døjer stadig med tør hud, men det er blevet væsentligt bedre og det synes som om at huden ikke irriteres yderligere når han er uden for, efter vi har brugt cremen.

Når det er sagt, har vi været rigtig glade for at kunne få lov til at teste denne fine creme og vil kun anbefale den videre til andre med små babyer der har tendens til at få røde og irriteret kinder - også koster den jo ingen ting i butikkerne - WIN

8 ud af 10 sutter

 

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.16-300x54.png
untitlednjl.png

______________________________________________________________________________

Hvorfor ville du gerne teste cremen?

Jeg tilmeldte os til at teste cremen, fordi min 3-årige søn har siden han var 7 måneder haft børneeksem, men specielt fordi han netop i december havde sprukne hænder pga. kulden og gjorde rigtig ondt, så derfor ville jeg teste det på hans hænder netop fordi denne creme er uden vand.

Hvorfor ville du gerne teste cremen?

Jeg tilmeldte os til at teste cremen, fordi min 3-årige søn har siden han var 7 måneder haft børneeksem, men specielt fordi han netop i december havde sprukne hænder pga. kulden og gjorde rigtig ondt, så derfor ville jeg teste det på hans hænder netop fordi denne creme er uden vand.

jkl.png

____________________________________________________________________________

Vi har teste Änglamark Cold cheeks cream i en månedstid nu.
Lui er en dreng med en sart hud. Han har fra han var lille døjet med tør hud og børneeksem. Særligt vinteren har været hård ved hans hud. I år var så året hvor han skulle opleve den første vinter i udflytterbørnehaven, hvor de jo er ude det meste af dagen, og jeg var meget spændt på hvordan hans hud ville reagere. Og som jeg frygtede gik der ikke længe før huden reagerede. Allerede kort inde i vinter sæsonen kom Lui hjem og var meget rød og tør omkring munden, og særligt på hagen. Jeg opdagede også at Lui gik og suttede på kraven på flyverdragten så han konstant var våd i området når han gik rundt ude i kulden.

Da vi modtog cremen var hans hud meget medtaget og jeg var derfor meget spændt på at tage den i brug.

untitled.png

Allerede efter de første dage kunne jeg se en bedring, huden var knap så tør og rødmen fortog sig stille og roligt. Vi smurte både morgen og aften, og allerede efter 7 dage var huden mere eller mindre normal.
Vi fortsatte med at smøre et tykt lag på om morgenen inden børnehaven og igen om aften hvilket har gjort at han ikke siden er slået ud eller har været tør.

Vi har tidligere i år brugt en fra apoteket, sammenlignet med denne er Änglamark cremen lettere at smøre ud og koster kun det halv.

Vi er meget tilfredse med cremen og syntes at den lever op til forventningerne.
Og så er prisen rigtig god.
Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge Änglamark Cold cheeks cream, de varmeste anbefalinger her fra.

Her er før og efter billeder af Lui (dem med kasketten er fra efter (hvis der skulle være nogen tvivl))

 

Tak fordi vi måtte teste for jer.

Mvh

Siff Norman Jensen (@Lui_og_Mor)
__________________________________________________________________________

Wilma på 3 1/2 bruger dagligt rigtig mange timer ude i kulden, og dette resulterer i røde frostkinder, hænder mv. jeg synes altid jeg har været rigtig god til at smøre hende ind med creme både morgen og aften - jeg har bare aldrig overvejet hvad jeg har smurt hende med ;)

Det vil sige, jeg har aldrig overvejet at man skal undgå at smørre de små pus med cremer der indeholder vand. Men hvis man tænker sig godt om, kan man næsten tænke sig frem til at det ikke er godt med vand, når det er rigtig koldt, da det jo så fryser.

Jeg er vild med Cold Cream fra Änglamark da den kan fjerne mine datters frostkinder og frosthænder på 1 nat !!

Sådan så min datter ud, da hun kom hjem efter en hel dag på legepladsen i børnehaven. Jeg smurte hende ind om aftenen og dagen efter var hende kinder helt normale igen.

Og Wilma var klar til endnu en dag på børnehavens legeplads. Efter jeg er begyndt at smørre Wilma med Cold cream cremen både morgen og aften, har der slet ikke været tegn på hverken frosthænder eller frostkinder og nu bruger hele familien den creme.

Det er dejligt at den er uparfurmeret, og konsistensen er super fin og absober hurtig.

Cremen lever bestemt op til vores forventinger og faktisk overrasker den os helt vildt - derfor giver vi den 10 stjerner-sutter!

______________________________________________________________________________

Vi har testet kuldecremen fra anglamark i en måneds tid nu og
Må indrømme at vi allerede har købt en ny :) Vores oprindelige plan var egentlig kun at bruge den på vores store piges kinder efter en dag på legepladsen, da hun ofte får kuldeknopper og bliver meget tør om munden, da hun desværre slikker sig meget om munden når hun er udenfor .

Hun har haft et lille bæger med af cremen i børnehave, og hun har ikke været hverken rød eller tør om munden siden hun har smurt sig . På kinderne smører vi hver aften efter bad med cremen og knopperne er ikke helt væk men de er betydeligt mindre og klør ikke sådan på hende..

Vores mindste barn på 6 mdr har også haft rigtig fin gavn af cremen på hans børneeksem. Jeg ledte efter en god fedtcreme og cremen her har virkelig hjulpet på alle hans tørre pletter, det skønt :) jeg er vild med at den er uden al mulig skidt og bare er helt ren til vores unger. Jeg er dog ikke tilhænger af cremer med skruelåg, vil meget hellere have de cremer hvor låget sidder fast på tuben. Så blive lågene ikke væk, eller børnene sluger dem

Giver den 8/10

 

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.16-300x54.png

_______________________________________________________________________________

- Kort intro om jer /hvem der skal bruge cremen og hvorfor:
Mor til to piger, én på snart 4 år og en på snart 1 år - begge har sart hud og specielt her om vinteren, når der er koldt/ frost bliver de begge generet omkring munden og kinder og den store bliver også rød og tør på fingrene. Jeg har testet denne Änglamark cremen på min datter på 1 år. Mest fordi den store bruger andet creme, hun har fra lægen, så jeg ville ikke blande det sammen.

- Hvorfor ville du gerne teste cremen? 

Vi ville gerne teste cremen, fordi min datter bliver meget rød og tør i hovedet her om vinteren, så kunne det være rart at finde en creme der kan holde det nede og se om det kunne gøre en forskel. Det er dog svært at få et billede af en et årig, der ikke sidder stille, så det er lidt svært at se hvor rød og tør hun er på kinderne og under hagen.

- Hvor tit brugte I cremen / hvor hurtigt kunne du se forbedringer?
Cremen bliver brugt hver morgen, middag og aften. Og for det meste kom der også et godt lag på inden begge lurer ude i barnevognen. Der har hele tiden været røde plamager i hovedet, men det kunne holdes nede ved brug af cremen dagligt. Ved tandfrembrud og derved mere savlen, har hun også haft tendens til at blive mere rød og tør på hagen/ dobbelthagen, så er der blevet smurt lidt ekstra og hurtig har det set bedre ud.

- Hvordan er duften? Hvordan er konsistensen (for fedtet, tyk, tynd)?

Den dufter ikke af noget og det er bare dejligt, specialt når det bliver smurt i hovedet og god konsistens. Den har været let at smøre ud i ansigtet, rigtig dejlig for én som ikke sidder stille og ikke gider at have creme i ansigtet - hvis der er kommet lidt for meget på, kunne hun se helt blank ud i hovedet, men det har har været nemt at smøre væk.

- Hvordan synes du at huden absorberede cremen?
Den trænger hurtig ind i ansigtet, også selvom der kommer et godt tykt lagt på, når hun skulle ud.

- Samlet helhedsindtryk?
God og nem hverdagscreme til de små i kulden. Den har ikke kunne fjerne alt tørhed og rødme, men den har kunne holde det nede, ved at smøre dagligt.

- Vil du anbefale cremen til andre og kunne du finde på at købe den på ny når den er tom?
Jeg vil helt klart anbefale den til andre og også købe en ny når denne er tom.

- Gerne et efterbillede:

Idet hun fortsat er en del rød, har jeg ikke et efterbillede, men som beskrevet ovenfor.

klo.png
Amanda Winther Due