Anex fra Mumswish - Barnevogn med elegance

Hos MumsWish har jeg købt min barnevogn Anex Cross, jeg er vild med den og vil derfor lige tippe jer om den, og fortælle hvorfor mor her er forelsket!

Anex Cross er en barnevogn i en klasse for sig selv, og udover at den har et mega lækkert design, så føler man sig altså lækker når man kører rundt med den.

Lidt praktisk information: 
Den koster KUN 4995,- og her får man Barnevogn, klapvognsdel, pusletaske, regnslag og myggenet.
️Barnevognskassen måler 85 cm x 42 cm.
Liggemål 80cm x 35 cm
Liggemål klapvogn 92cm x 35 cm
Sammenklappet stel måler 99 cm x 60 cm x 32 cm.
B
rnevogns kassen er lavet af glasfiber og stellet er aluminum. Den komplette vogn vejer kun 13 kg.

Jeg har kun nået at prøve barnevognsdelen sådan helt rigtig, da Saga stadig er lidt for lille til klapvognsdelen endnu, men jeg er altså vild med den. Jeg har simpelthen fået så mange komplimenter når jeg har gået rundt, både på farven men også fordi flere synes den er rigtig flot og den er nem at have med at gøre.

Jeg har samlet lidt om hvorfor jeg synes den er fantastisk:

Møg lækkert design: Den har flotte former, den er elegant, den er ekstra lækker fordi den er i læder (som ikke varmere), den er let og fancy også er det fantastisk at alt mathcer - barnevognsdel, tasken under, klapvognsdelen og pusletasken. Pusletasken kan hænge på styret og tasken under kan klikkes af og på.

Den er nem at køre med, gode nemme hjul, og så fylder den ikke så meget når man skal forbi ting. Den er nem at have med rundt da den kan klappes sammen så den næsten ingenting fylder. Både barnevogns- og klapvognsdelen kan vendes begge veje, og hjulene er med luft hvilket giver den en super god affjedring der gør at baby ikke vågner hvis man fx lige pludselig kører over brosten eller andet. Dækkende er super gode, selvom de er med luft punkterer de slet ikke, også kan de nemt tages af og på.

Barnevognsdelen har et luftnet man kan åbne bagtil, hvilket er super dejligt når det er varmt. Der ud over er der også ventilation i bunden man også kan åbne på de ekstra varme dage. Der hører også et super smart myggenet med som nemt kan klikkes fast.

23718047_10155338796507933_1105454820_n-225x300.jpg

Kunne godt have brugt:  

Noget babyvenligt at kigge på inden i kalecen, så baby havde noget at kigge på når h*n skal til at sove.

En lidt større pusletaske, da den der høre med er lidt lille (den er fantastisk til de aller vigtigste ting) men synes den skulle være større, især med alt det jeg slæber rundt med, med to børn.

Tasken under vognen er også for lille, og lidt uhandy, da den er oprejst og ikke rigtig kan rumme særlig meget.

Bremsen, jeg synes nogle gang bremsen driller mig, ikke fordi den ikke låser for det gør den, og den er dejlig sikker når den først er lås. Men når man skal låse vognen så hjulene ikke kan kører træder man på en "knap" i midten af vognen forneden, og det er egentlig rigtig smart, men hvis man har lidt store fødder som mig, kan man godt komme til at træde på den ved en fejl, og det er altså virkelig øv fordi man slet ikke er forberedt på det og lige pludselig har man låst hjulene og går ind i barnevognen.

Regnslaget: for plastik agtigt, men næsten alle regnslag passer til, så vi bruger bare vores gamle.

Det ville ikke have gjort noget hvis liggemålet havde været lidt større (men så havde det nok heller ikke være så let og handy), men s er det jo mega smart at man har klapvognsdelen og den kan ligges helt ned.

Alt i alt er den bare mega lækker og man kan mærke det er kvalitet!

Den fås i disse skønne farver hos www.MumsWish.dk

Jeg giver Anex Cross 9 ud af 10 stjerner, jeg håber jeg engang skal have en dreng - for så ønsker jeg mig den i blå ;) denne anmeldelse kommer lige fra hjertet og jeg kan bestemt anbefale denne lækre sag !

23666442_10155338796552933_736923694_n-225x300.jpg
Amanda Winther Due