Anmeldelse af selvlysende bamser fra Andemors Verden

Hos Andemorsverden kan man købe fire forskellige bamser der lyser i mørke. Ugel Winx, ræven Dreamer, bjørnen Snoozie og kaninen Flop, alle af mærket Suki. 

Bamserne lyser i mørket, hvis de har fået sollys om dagen, de kræver ingen batterier, for at virke – solen “gør al arbejdet”. Det er de tre største stjerner på maven af dem, der lyser… og det bedste er, at de stadig elsker en god krammer

Fire familier har gennem de seneste måneder, testet de søde bamser for MamaWise.
____________________________________________________

 

Linda og  Elliott 4 år, har testet ræven Dreamer. 

Vi modtog Dreamer i en fin pakke fra andemorsverden. Hun havde været så sød at putte lidt ekstra lækkerier i pakken, som bragte stor glæde.

Jeg var faktisk lidt skeptisk overfor Dreamer... Altså Elliott kan godt lide bamser, men kun i ca 10 minutter og så ryger de i kassen med alle de andre bamser. Men men, anderledes blev det med Dreamer... 

Fra den frække ræv med lysende stjerner på maven flyttede ind, har han været en fast del af Elliotts hverdag, han elsker simpelthen den bamse. Han sover med ham HVER nat og når han vågner om natten pga ledsmerter (grundet immundefekt) er Dreamer det første der bliver rakt ud efter, sammen med nussekluden. Og han er meget opmærksom på at Dreamer skal "lades op" med lys. Så Elliott har i den grad taget ham til sig og er super glad for ham !  

Mht de lysende stjerner er det vigtigt at de får lys hele dagen, allerbedst under en lampe. Man skal ikke forvente at de lyser meget, dog lyser de tilpas, så de kan give tryghed til barnet om natten. Bamsen har en rigtig fin og passende størrelse, ikke for stor og ikke for lille. Den er blød, indbyder til at kramme og til være en god bamseven for et barn... 

Alt i alt er vi rigtig glade for Dreamer og kan anbefale den til andre med mindre børn. Der er flere varianter og de er alle søde på hver deres måde.

 

vbnm-300x170.jpg

Baseret på Elliotts alder (4,5) vil vi give Dreamer 8 sutter. Jeg tror at vi ville have ramt de 10, hvis han havde været et år eller 2 mindre. Men alt i alt er det en super Bamse som vi varmt kan anbefale.

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.16-300x54.png

__________________________________________________________________

Cecillie og Nohr har testet uglen Winx

Winx er ikke kun en fantastisk blød og rar krammebamse, men også en rigtig god sovekammerat. Med det svage "lys" giver den tryghed og er fantastisk for Nohr at sove med. Vi har sat Winx i vindueskarmen om morgen, og inden spisetid er han kommet under en lampe. Vi har prøvet os lidt frem med lyset, men det har også kun gjort det sjovt for os. Vi vil klart anbefale ham. 

Andre natlamper har Nohr fokuseret for meget på til at kunne sove, men Winx er så god hjemme hos os.

 

mnbv-300x300.jpg

Vi giver klart Winx et 10 tal! 

Især efter at have været igennem et hav af natbamser med lys i, så er det dejligt at finde frem til en, som barnet slet klem bliver forstyrret af

Skærmbillede-2015-12-29-14.26.13-300x63.png

______________________________________________________________________

Amanda og Wilma på 18 måneder har testet kaninen Flop.

Wilma har virkelig, virkelig mange bamser og jeg synes ikke det er det der hitter hos hende. Hun har aldrig rigtig været knyttet til en bamse, som jeg hører rigtig mange børn er. MEN det var som om det var noget andet med kaninen Flop - Flop fik med det samme hun så den en masse knus og faktisk også et kys. Flop fulgte hende hele dagen og Wilma sørgede også for at Flop fik vand fra hendes sutteflaske og fik dyne på - jeg har aldrig oplevet Wilma være så omsorgsfuld overfor en bamse, men det var som om Flop var lidt mere speciel end alle de andre bamser hun har. Nu bor Flop permanet i Wilmas seng, og bliver puttet i fodenden hver aften. Mht til det med at Flop skulle kunne lyse, har vi ikke rigtig fundet den rigtige metode endnu, vi har prøvet lidt forskellige med både dagslys og lampe, men det var som om at Flop gav Wilma elskede Flop for udseende og dens blødhed og at lys - delen ikke betød så meget, og derfor  har vi desværre endnu ikke gjort så meget ud af det.

Wilma og mor giver Flop 8 sutter, fordi den er super sød og virkelig blød.  

 

Skærmbillede-2015-12-29-14.25.16-300x54.png

_________________________________________________________________________

Mor Camilla og Sille har gennem den seneste halvanden måned testet kaninen Flop. Sille er i testperioden fyldt 1 år.

Kaninen Flop er med sit søde udseende og skønne, rolige farver lige efter mors smag, og har fra dag et også høstet en del kys og kram fra Sille, der tydeligvis også synes at Flop ser sød ud.

 

 

bamse-300x300.jpg

Stjernerne på maven er meget svære at få til at lyse, da de kræver en del tid under en lampe med skarpt lys, LIGE INDEN sengetid, og så forsvinder den lysende effekt desværre alligevel ret hurtigt igen. Efter udsagn fra Andemors Verden, skulle det virke noget bedre, når bamsen får rigtigt sollys (dette er desværre bare en mangelvare på denne årstid). Derfor har vi desværre ikke kunne teste denne funktion ordenligt.

Sille har i forvejen to bamser hun er meget tæt (for tæt?) knyttet til, så Flop har ikke rigtigt vundet pladsen som favorit-sovekammerat. Dog bliver den leget en del med i løbet af dagen, hvor den både bliver puttet i dukkesengen og fodret med alverdens legemad.  

Alt i alt er vi vilde med den søde Flop kanin, der vinder både på design og de bløde og lækre materialer. Selv stjernerne på maven er rare at røre ved. Men grundet besværet med, at få stjernerne til at lyse, kan vi kun give den 6 ud af 10 sutter. 

Skærmbillede-2015-12-29-14.24.53-300x47.png

I kan besøge Andemors Verden og se hele udvalget af lækre produkter lige her.

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af Andemors-Verden