Anmeldelse af WHITWHITE barnetsbog.

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til vores små guldklumper, så er der mange store, vigtige, små, sjove og mindeværdige begivenheder som vi gerne vil holde fast i, og hvorfor give slip på dem, når vi kan holde dem i live?

Den første tid flyver afsted med lynets hast og inden vi har set os om, så er de små ikke længere så små og vi har glemt hvor gamle de nu lige var første gang de gjorde dit og dat til vores store ærgrelse.

Jeg faldt først over WITHWHITE barnets bog da jeg ventede lillesøster, til min store ærgrelse, dog har jeg kompenseret og har netop købt en til storesøster også. Nu mangler jeg så bare, at kunne udfylde en masse små detaljer som jeg gerne ville have haft med, men som min tidligere bog ikke havde, som WITHWHITE's bog har.

Jeg faldt pladask for den, med dens enkle og stilrene design, de overskuelige håndskrevne sider og de korte små oplæg til de skønneste fortællinger og ikke mindst, dens hjælp til at forevige mine pigers barndom, min graviditet, deres barnedåb, første gang de tog et skridt- ja faktisk så følger den os helt op til, at de skal starte i skole. Og hvis jeg vil fortsætte med at skrive små søde anekdoter fra deres liv, så kan det nemt klares med tilkøb af ekstra sider.

Bogen giver os en unik mulighed for, at forevige de dyrebareste minder vi har og får sammen med Asta. Den er grundig og sørger for, at vi får foreviget så meget som muligt. Allerede nu, er Astas bog noget af det dyrebareste jeg ejer.

Bogen er lavet som et ringbind i A4 og gør det derfor nemt, at tilføje de førnævnte ekstra sider, plastiklommer, tegninger og andre små skatte som jeg vil gemme. Den er lavet i et lyst og overskueligt design, med en nem indholdsfortegnelse og dejlige tykke sider. Den belyser emner som; graviditet, scanning, stjernetegn, kendetegn, fødested, spise- og sovetider, tænder, sp besøg, udvikling, spisevaner, første gang jeg... , favoriter, min første jul, fødselsdag, ferier, drømme, gaver, gæster og meget mere. Den kommer rundt omkring det hele. Og noget af det jeg elsker mest ved den er, at jeg kan tilføje små hverdags historier, når hun siger og gør noget sjovt, får hendes første udbrud i netto og etc. I bunden på næsten hver side, er der lavet plads til et billede som understøtter sidens tema.

OG så er den jo flot ;-) Herhjemme står den fremme som pynt, så vi altid kan kigge i den og tilføje ting.

Alt i alt; den perfekte barnetsbog.
Den får 10 ud af 10 sutter.

Lige nu er den model jeg har faktisk på tilbud, da de på torsdag kommer med en ny og forbedret udgave. Hold øje med MamaWises Instagram og facebook hvor vi vil lave en GiveAway i samarbejde med WITHWHITE om deres nye barnets bog.

Hvis I er ligeså vilde med deres produkter som jeg er, så kan der også købes milepælskort, højdemåler og andre lækre ting i deres fine design.

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.

Amanda Winther Due