MamaWise` favoritter – De bedste vådservietter

Vådservietter er næsten uundværlige når man har børn, og der er efterhånden rigtig mange forskellige mærker at vælge imellem. På MamaWise` Facebook og Instagram har vi lavet en afstemning blandt alle mødrene, hvor vi har spurgt hvilke vådservietter der er deres favoritter.

I følge mødrene er der to mærker der gør det særligt godt, og disse må dele titlen `De bedste vådservietter`, da der var stemmelighed.

image-300x200.jpg

Det er nogle af de samme ting ved REMA 1000 og Änglamark mødrene er vilde med: prisen er rimelig, tykkelsen af servietterne er perfekt, de holder sig tilpas fugtige og lukkefunktionen er rigtig god. Begge mærker er desuden mærket med Astma- og Allergiforbundets blå krans og Svanemærket. Derudover er Änglamark den pakke der er nemmest at hive servietterne op af enkeltvis.   

Amanda Winther Due