Hudplejeserie for hele familien fra Änglamark

Änglamark har været en naturlig del af hverdagen i både danske, norske og svenske hjem siden 2005. Nu har Änglamark Dermacare lavet en super lækker husplejeserie til hele familien som passer ekstra godt på hud, som kræver særlig pleje. 

Vi har fået lov til at teste den ny serie fra Änglamark som bliver lanceret i næste uge, uge 9 og kan findes på hylderne i Kvickly og SuperBrugsen, samt på Coop.dk/mad.

Änglamark lancerer deres helt egen danskproducerede og allergivenlige hudplejeserie til den tørre vinterhud, til kløende eksem og til røde barnenumser. Produkterne bærer Den Blå Krans, miljømærket Svanen og fås til supermarkedspriser som er fra 29,95 til 49,95 kroner, hvilket vi er vilde med da alle kan være med i den prisklasse. 

Änglamark har lavet undersøgelser der viser, at hver anden voksne dansker har problemer med tør eller irriteret hud, og de har derfor produceret hudplejeserien som hjælper med at forebygge og beskytte, reparere og genopbygge huden.

Serien bestå af 6 forskellige cremer, fælles for dem alle er, at de især er velegnet til at beskytte tør eller skadet hud, og kan bruges af både børn og voksne.

Amanda og hendes familie har fået lov til at teste Änglamarks nye hudpelejeserie.

Pressemeddelelse-Änglamark-DERMACARE-300x178.jpg

Panthenol balm (100ml) koster 39,95 kroner - Velegnet til f.eks. tørre hudområder, tørre læber, pleje af tatoveringer og røde barnenumser, hudafskrabninger og lette forbrændinger. Er god at have med på både ski- og solferien.

- Änglamarks Panthenol balm blev hurtigt fast inventar i min taske, da min datter Wilma har nogle steder på kroppen hvor hun har tørre pletter, og efter kun få ganges brug er Wilmas tørre pletter stort set væk!  

Fedtcreme 70% (150ml) koster 39,95 kroner - Vandbaseret creme til meget tør og sart hud. Er god at have i pusletasken, fordi den beskytter barnets sarte hud.

Fedtcremen er blevet brugt flittigt af både mor og mormor og står nu fast ved håndvasken så den kan bruges efter vi har vasket hænder. 

Repair Creme (100ml) koster 49,95 kroner - Specialcreme til meget tør og revnet hud. Er nærmest uundværlig året rundt, hvis man f.eks. dyrker sport eller har småbørn i huset.

Intensiv creme 40% (150ml) koster 39,95 kroner - Velegnet til daglig pleje af tør eller meget tør hud på hænder og krop og til børn med tendens til frostkinder.

- Har været genial her i kulden til Wilmas kinder.

Hudcreme 35% (200ml) koster 34,95 kroner - Velegnet til daglig pleje af sart og irriteret hud på hænder og krop. Indeholder sheabutter, som har en fugtgivende virkning.

- Er blevet brugt på min tykke gravide mave og er super skøn og fugtgivende. 

Hudcreme 26% (200ml) koster 29,95 kroner - Velegnet til daglig pleje af tør hud på hænder og krop. Indeholder sheabutter, som har en fugtgivende virkning.

- minder meget om hudcremen 35% men har en lidt tyndere konsistens. 

Jeg er vild med Änglamarks nye hudplejeserie til hele familien. Den er bestemt blevet testet på hele familien herhjemme, og både mor, far, mormor og Wilma på 2 1/2 har kun snakket positivt om den. 

Wilma er ikke normalt særlig glad for at bruge creme, men efter få gange, er hun faktisk begyndt selv at hente cremen til hendes kinder inden sengetid. 

En af de ting der gør at vores familie er vild med serien er at den er neutral, lækker, økologisk og allergivenlig - hvilket har en høj prioritet herhjemme og det aller bedste er PRISEN. Prisen gør at alle kan være med og at man godt kan købe en ekstra og have i skabet ;) Hvilket også er med til at gøre at jeg kan anbefale den til andre familier og jeg selv vil købe og bruge fremover. 

Derfor har jeg og min familie givet Änglamarks nye hudpelejserie 10 ud af 10 sutter.

 

 

Amanda Winther Due