Anmeldelse af A-derma Exomega creme og vaskegel

Indeholder reklame

Om den skriver A-Derma selv

En genopbyggende creme, der gendanner og forstærker hudbarrieren, samt øger hudens fugtindhold.

Anvendelse:
Velegnet til atopisk eksem, samt tør og irriteret hud.

Påføres huden morgen og aften. 

Må ikke anvendes på områder, hvor huden ikke er intakt.

Resultat:
Cremen dæmper kløe og mindsker irritation på huden.

Huden efterlades blød og beroliget.

Den er desuden fri for parabener og parfume.

Her kan I læse Trine og Sofias anmeldelse.

Sofia og jeg har nu haft æren af, at teste de fantastiske produkter fra A-Derma. Jeg har KUN rosende ord til produkterne.
Efter at jeg har prøvet nærmest alle slags cremer (hhv. Locobase, Decubal, Hydrokortison, receptpligtige m.fl) der er at få mod børneeksem på Sofia, uden længerevarende virkning, kan jeg gladeligt fortælle at A-derma VIRKER.

Sofia er 2 år og lider af børneeksem på specielt hænder, arme og i ansigtet, og har gjort siden hun var 3 uger gammel. Ydermere lider hun også af vandallergi. Efter at have prøvet næsten samtlige mærker på hende, må jeg sige jeg havde min skepsis, da jeg blev udvalgt til at afprøve A-Derma. Men må sige ærligt, at den blev gjort til skamme!

Samme dag som jeg modtog produkterne, gik vi i gang med at teste. Sofia var hårdt ramt af hendes eksem da vi modtog A-Derma produkterne, så de faldt på et “tørt sted”. Allerede efter 3 dage kunne jeg se, at hendes hud ikke var nær så rød eller tør. Og hendes kløe var derfor også reduceret.
Efter 6 dage var ALT væk !!! Jeg er virkelig imponeret over A-Dermas virkning. Før jeg modtog produkterne var det ret begrænset hvor ofte Sofia kom i bad, netop grundet hendes vandallergi. Hver gang hun havde været i bad, slog hun ud. Og det var uanset om jeg brugte neutral sæbe eller ingen sæbe, langt bad eller kort bad. Nu, efter jeg har fået kendskab til de nye produkter fra A-Derma, er hun, som udgangspunkt, i bad hver dag. Jeg har været magtesløs i forhold til hendes “hudproblemer”, og har været tæt på at opgive at finde på nye cremer som alternativ, da ingen af de produkter jeg har afprøvet i løbet af to år så ud til at virke.
Den fantastiske vaske gel, som er uden parabener, parfume eller lign., har jeg vasket Sofia med hver dag i badekaret for, at få vasket alle bakterierne af hendes hud, inden påføring af A-Derma lotionen.
Cremen har jeg smurt hende med to gange om dagen. Hver morgen, og hver aften. Lotion-cremen er dejlig nem at smøre ud, og anskaffer man den sig i en pumpe, som jeg fik, passer det med én legemsdel pr. pump.

Jeg vil klart anbefale den videre til min omgangskreds og andre mødre, for det VIRKER! A-Derma Exomega creme og vaskegel får maximum point, altså 10 sutter, af Sofia og jeg.

 

Produkterne til testen er venligst stillet til rådighed af A-Derma