Anmeldelse af babyprodukter fra Apotekets

Indeholder reklame

Mette har her, gennem MamaWise, fået muligheden for at teste den super lækre baby-pakke fra Apotekets, bestående af vådservietter, Arp-kam, baby-sæbe og Apotekets alcogel.

Hvis I er hurtige kan I lige nu og frem til og med uge 34 få 3 produkter og kun betale for 2 !

Hop ind forbi www. Apotekets.dk og se mere, produkterne er sponsoreret af Apotekernes. 

Jeg var den heldige tester af en super lækker baby-pakke fra apotekets. Der var alt hvad man har behov for til den lille nye baby.

Vådservietter: vådservietter bruger man i massevis med en lille baby i huset. Ja faktisk har jeg også brugt dem til min store pige på snart 5 år. De er nemlig helt fri for parfume og parabener. Man skal derfor ikke bekymre sig om at skade hverken den lille nyfødte bløde babynumse, eller storesøsters lækre kinder (som kan være fedtet ind i diverse frugt og is når man eksempelvis er på tur). Servietterne har en fin fugtighed, størrelse og funktionalitet generelt. Eneste ulempe er prisen. Jeg synes prisen er for høj i forhold hvor mange servietter der bliver brugt. Desuden er der andre varianter på markedet som også er uden de skadelige stoffer.

Apotekets alcogel: Pakken indeholdte både alcogel "to go" (en lille praktisk flaske til pusletasken) og en lidt større flaske til puslebordet. Jeg må sige det er fuldstændig uundværligt. Jeg har ikke mulighed for pusleplads ved siden af håndvasken, så for mig er det guld værd at man lige kan spritte sige hænder før man tager baby op. Flasken har en pumpe på, som gør den let at anvende med én hånd. Indholdet af glycerin sikrer at huden holdes fugtigt .

Apotekets arp-kam: den er fantastisk til min søns hår. Han er født med ca 3-4 cm mørkt tykt hår og derfor bøvler vi lidt med arp. Jeg holder det nede ved at bruge apotekets baby olie og kammen.

Apotekets babysæbe: Ideelt til at have stående i bruseren. Igen er den lavet med pumpe, så man kun behøver en hånd. Man har derved den anden hånd fri til at holde ved sin baby.

Samlet vurdering: rigtig god. Alle produkter lever op til min forventning, de holder hud og hår fugtigt og blødt. Allervigtigst for mig er det, at alle produkter er uskadelige for min babys sarte hud.

19073811_10155461865713675_1825893168_n-225x300.jpg